Bruidsarrangement

SPRAYTAN BRUIDSARRANGEMENT FRIESLAND

 

BRUIDSARRANGEMENT BIJ SPRAYTANME

Elk detail van je huwelijksdag is tot in de puntjes gepland. De perfecte trouwjurk, je haar en je make-up krijgen extra aandacht en je laat het door een professional behandelen. Een prachtige, maar subtiele bruine teint maakt dit geheel helemaal af, waardoor je nog meer straalt tijdens deze bijzondere dag!Een aantal weken voor de trouwdag kom je voor een zogenaamde “proefspray”. Samen gaan we kijken naar de teint die het beste bij je past. Zo weet je hoe je er op de trouwdag zelf uit zal zien.

 

De perfecte teint voor jouw bijzondere dag

Wij weten dat het dragen van wit overheersend kan zijn. Je huid krijgt een lichtere uitstraling, dus je wilt waarschijnlijk een mooie natuurlijke bruine gloed. Daarom hebben wij een speciale lijn spray tan voor bruiden.

• Bruidsarrangement € 45,95 (2x spray tan behandeling)

• Kom je samen met je partner voor een spraytan bruidsarrangement? Dan is de prijs voor jullie beide € 85,00

 • ZO
  GESLOTEN
 • MA
  09:00-21:00
 • DI
  09:00-21:00
 • WO
  09:00-21:00
 • DO
  09:00-21:00
 • VR
  09:00-21:00
 • ZA
  GESLOTEN

OVER DE SPRAYTAN BRUIDSARRANGEMENT

WANNEER IS HET DE BESTE TIJD EEN SPRAY TAN TE NEMEN?
Ik wil je aanbevelen om 4 weken voor de trouwdatum een proefspray te doen voor het vinden van de perfecte teint voor jouw bijzondere dag. Je houdt daarna een dagboekje bij op welke dag je teint het mooist is gesetteld. Dit zal na 2 à 3 dagen zijn. Afhankelijk van welke dag kom je 2 of 3 dagen voor je trouwdag voor de perfecte teint voor jouw speciale dag.

KAN DE SPRAY TAN LOTION IN MIJN JURK KOMEN?
Nee, de lotion is al in je huid getrokken. Wanneer je het overtollige lotion goed hebt afgespoeld -wat gewoon een bronzer is, en niet de werkelijke teint zelf- blijft alleen een natuurlijke bruine teint op je huid over.

WIT IS EEN EXTREME KLEUR BIJ EEN TEINT. HOE KIES IK DE JUISTE KLEUR?
Kijk naar wat je basiskleur is. Dus als het midden in de zomer is, en je hebt veel in de zon gelegen, kun je voor een donkerdere teint gaan dan in de winter. Ik zou je aanbevelen om niet meer dan een paar tinten donkerder te gaan dan je natuurlijke huidskleur. Daarnaast moet je gaan kijken naar je haar -en oogkleur. Wanneer je donkere haren en ogen hebt, kun je voor een donkerdere teint gaan. Maar ben je blond met blauw ogen en sproeten dan is een lichtere teint natuurlijker.

WAAR MOET JE OP LETTEN IN EEN SPRAY TAN SALON?
Kies voor een salon die niet voor iedere klant dezelfde spray tan lotion gebruikt -dat is een slecht teken, een heel slecht teken. Ga na wat voor lotion de salon gebruikt. Bij Spraytanme gebruiken we lotions van WhitetoBrown, Vanity en Nouvatan. Allen organisch en ruiken bijna niet. Plus, ze zijn allen van de allerhoogste kwaliteit en hebben een prachtige ondertoon, welke de kans op een oranje teint uitsluit.

SPRAY TAN VOOR DE BRUID