Happy singles day 2020 @Spraytanme

Happy Singles day 2021

Singles day, ontstaan om het vrijgezelle leven te vieren en jezelf te verwennen. Op Happy singles day 2021 geven we alle singles en niet singles korting. Want of je nu Happy single bent of niet, verwen jezelf bij Spraytanme en vind je die perfecte glow en geweldige uitstraling. Grijp je kans op 11 november en mis die korting niet!

Happy Singles day 2021

Happy singles day 2021 of Bachelor day, een dag die ieder jaar wordt gevierd op 11 november. Waarom 11 november? Deze dag is ontstaan in China en in China staat het getal 1 voor individualiteit oftewel vrijgezel of alleenstaand. Deze dag is ooit bedacht door 4 single Chinezen van de universiteit van Nanjing en uitgegroeid tot een dag waarop je jezelf mag verwennen. Ze vonden het bijzonder dat er geen speciale feestdag was voor happy singles en besloten om er zelf eentje in leven te roepen. Singles day is uitgegroeid tot één van de grootste online winkeldagen in China dankzij de vele speciale aanbiedingen.

Spraytanme online

Waar deze dag eerst alleen voor singles was is het uitgegroeid voor een dag voor iedereen. Een dag waar je je mag verwennen zonder schuldgevoel. Waarop je online bij Spraytanme met korting een prachtige uitstraling kunt ontdekken. Niet alleen wanneer je single bent maar ook wanneer je verloofd, verliefd, getrouwd of verkering hebt.

Wat kun je op 11 november verwachten

11 november is een dag om jezelf te verwennen. En niet alleen wanneer je vrijgezel bent. Shoppen op 11 november is de moeite waard. Want op deze dag worden er veel kortingen gegeven in de webshop. Het loont dus om bij ons langs te komen op 11 november. Kun je niet wachten en wil je nu al die prachtige glow. Bekijk dan onze zelfbruiner bundels met korting.