Zelfbruiner

Hello beauty! Verwen jezelf of een bijzonder iemand met een zelfbruiner en wordt ook bruin zonder zon met onze collectie self tanner. Bij ons kun je het hele jaar bruin worden zonder zon met de meest prachtige uitstraling om jaloers op te zijn. Hier vind je alleen de best geteste bruiner voor een perfect dekkende en egale teint. Van de beste merk tanning spray en mousse tot onze populaire bruiningscrème.

Resultaat 1–20 van de 111 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 111 resultaten wordt getoond

Finishing beauty touch met self tanner

Snel een egaal bruine tan om jaloers op te zijn. Binnen no-time een verzorgd uiterlijk met onze bruin zonder zon van de beste merken. Onze populaire langhoudende zelfbruiner zorgt dat jouw huid tot wel een week is voorzien van een prachtige kleur. Wij hebben self tanner in verschillende teinten. Wil je een lichte teint dan kiest je voor een light/medium zelfbruiner of ga voor de ultra dark wanneer je bruin wilt worden zonder zon met onze diepste kleur.

Zelfbruiner van de beste merken

Wij verkopen alleen self tanner merken die we zelf uitvoerig hebben getest en voldoen aan onze hoge eisen. Zo vinden we dat jouw huid alleen de allerbeste behandeling verdient met een goede zelfbruiner voor de meest mooie uitstraling om jaloers op te zijn. De perfecte oplossing wanneer je niet in de zon mag, snel verbrand en voor speciale gelegenheden en bijzonder gebeurtenissen. Kortom het beste alternatief voor een gezonde bruine kleur!

Verwen jezelf met onze collectie bruin zonder zon

Met onze grote collectie selftanner is het soms moeilijk kiezen. Wij helpen je dan ook graag met het vinden van een goede zelfbruiner die past bij jouw huid. Wanneer je vragen hebt over de kleurdiepte of meer wilt weten over de substantie die bij jouw tanning behoefte past, neem dan gerust contact met ons op en Chat met ons in de Whatsapp chat. Bestel je voor 20.30u dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.