Kleurdiepte

Een zelfbruiner aanbrengen kan helpen om een geweldige bruine teint te bereiken en deze zongebruinde kleur kan tot wel een week mee gaan met een heerlijke bronzen look.  Een persoonlijke teint is makkelijker dan ooit. Kies uit licht/gemiddeld tot ultradonker. Eenvoudig te gebruiken, NOOIT oranje of streperig, kies nu je teint!

Resultaat 1–20 van de 112 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 112 resultaten wordt getoond

Light self tanning

Een zelfbruiner met de level Light tan is het meest geschikt voor een zeer lichte huid. Maar ook als je bijvoorbeeld snel verbrandt in de zon. Wil je een natuurlijk bruin resultaat dat niet al te opvallend is? Kies dan bijvoorbeeld voor een opbouwende (gradual) tan zelfbruiner. Hiermee bouw je langzaam een kleur op en is niet direct zichtbaar.

Wil je direct een kleurtje op je huid dan is de instant tan een uitkomst.

Medium self tanning

Een medium kleur is het meest geschikt voor de lichte tot gemiddelde huidtint. Maar ook vooral voor mensen die geen donkere huid hebben en niet snel verbranden in de zon. Hiermee zit je met een medium self tanning altijd goed.

Omdat je huid in de zomer al een beetje meekleurt met de zon kun je in de zomer wel een tintje meer gebruiken. In deze tijd wordt het meest de dark tan aangeschaft voor een verleidelijke tan.

Dark self tanning

Ben jij meer het type met een olijfkleurige of donkere huid? Of is het op dit moment het heerlijkste weer van het jaar en wil je direct een kleurtje alsof je op vakantie bent geweest? Dan past een een zelfbruiner met een dark tan het beste bij jouw huid.

Ultra dark en Extra dark tan

Tot zes tinten donkerder met een extra dark tan of onze diepste en donkerste zelfbruiner met de ultra dark tan. Jij kiest met onze collectie next level tanning. Dus zijn alle ander tanners je niet donker genoeg of heb je een donkere huidtint kies dan uit onze donkerste collectie.

Vind de kleurdiepte die bij jou past

Elke vrouw droomt van een mooie, gebruinde huid. Bij Spraytanme bieden we een brede collectie aan zelfbruiners die je helpen de perfecte kleur te vinden, passend bij jouw huidskleur. We hebben bruiningsproducten van de beste merken als Marc Inbane en Loving Tan. Wij garanderen de hoogste kwaliteit, dus wees gerust, je hoeft niet bang te zijn voor een oranje gloed! Bovendien is een zelfbruiner verrassend budgetvriendelijk omdat het aanzienlijk goedkoper is dan regelmatig naar een zonnestudio te gaan! Waar wacht je nog op? Neem een kijkje in onze zelfbruiner webshop en bestel vandaag nog je eigen zelfbruiner!