Light tan

Iedereen ken die drukke dagen wel met als resultaat een bleke, vermoeide uitstraling. Met een zelfbruiner voor de lichte huid is dat nu verleden tijd. Altijd een natuurlijke frisse en energieke uitstraling met een light tan. Daarnaast is een lichte zelfbruiner de perfecte basis onder je make-up voor een sunless glow.

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Light tan zelfbruiner

Heb je een bleke en vermoeide huid? Zelfbruiner voor de lichte bleke huid is er voor gemaakt om je huid een natuurlijke uitstraling te geven zonder schadelijke gevolgen. Iedere dag die perfecte glow met een bronzer die dagen lang op je gezicht blijft voor een frisse uitstraling. Of je nu kiest voor bruiningsdruppels, zelfbruinende dagcrème of zelfbruiner lotion. Voor iedere huid hebben we de beste bruiners.

Zelfbruiner bronzer voor de lichte huid

Het perfecte alternatief voor de zon en zonnebank voor de lichte huid. Een natuurlijke en gezonde manier om het hele jaar met een mooie glow op te staan. Met natuurlijke huidverzorgende ingrediënten en een kleur die goed past bij een happy & healthy levensstijl.

Meer weten over zelfbruiner voor de bleke huid

Wanneer je op zoek bent naar de beste spray tan, kijk dan niet verder dan Spraytanme. Wij hebben een grote selectie van zelfbruiner gezicht en lichaam om uit te kiezen en kunnen advies op maat geven via onze Whatsapp chat functie indien nodig! – Shop nu met vertrouwen