ST MORIZ ZELFBRUINER

st-moriz-zelfbruiner-headerfoto-spraytanme-nl

WAAROM KIEZEN VOOR SPRAYTANME

 Voor 20.00u Besteld, zelfde werkdag verzonden!
 Lage Verzendkosten € 3,95
 GRATIS verzending vanaf € 50,-
 Veilig betalen met o.a. iDeal en PayPal
 GRATIS Cadeau bij je bestelling
 Verzending naar België met dezelfde Voorwaarden


PERFECTIE IN EEN FLES

St. Moriz zelfbruiner is volgens ons dé zelbruiner perfectie in een fles! Een gezonde, stralende huid maakt onze “look and feel” geweldig, dus heeft St. Moriz een scala aan betaalbare zelfbruinende Mousses, mist en lotions gemaakt. Met de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt, krijg je dan ook waar voor je geld.

HET HELE JAAR BRUIN

De producten van ST MORIZ zijn erg gemakkelijk aan te brengen. Gebruik daarvoor een Tanning Mitt. De Zelfbruiner heeft een groenige ondertoon. Dit zorgt er niet voor dat je groen wordt, maar geeft juist een prachtige natuurlijke bruine kleur. Het hele jaar door zonder schadelijke UV straling.

Verkrijgbaar in Medium (zongebruind) en Dark (diepbruin).

LIFESTYLE ASSORTIMENT

Het merk werd in 2008 ontwikkeld en geproduceerd door professionele salon experts in de UK. – Een lifestyle assortiment met een snelle, vlekkeloze, natuurlijke en langdurig professioneel resultaat. Geschikt voor zowel de beginnende als de doorgewinterde zelfbruiner. St. Moriz is in 2016 uitgeroepen tot de Nr. 1 best verkopende merk van de UK!

ST MORIZ PRODUCTEN

st moriz producten spraytanme

ST MORIZ MOUSSE

https://youtu.be/6s6bWmlURj8?t=27

GRADUAL SELF TANNING LOTION

ST MORIZ TANNING MIST

SELF TANNING LOTION

ST MORIZ 1 HOUR TAN