St Tropez self tan

Niet voor niets is de St Tropez self tan een van de meest verkochte zelfbruiner van dit moment. Er zijn al vele goede reviews over de St Tropez gradual self tan en mousse geschreven. De St Tropez self tan bronzing mousse is dan ook een zeer populaire zelfbruiner. Verkrijgbaar in de bestseller express bronzing mousse, classic voor de lichtere huid en dark mousse.

 

St Tropez self tan

Een kleurtje op onze huid geeft een mooie uitstraling en heeft positief effect op ons humeur. Niet alleen in de zomer wanneer je op het strand ligt, maar ook in de winter kan je huid wel een boost gebruiken. Je voelt je niet alleen beter, je straalt ook helemaal met een zelfbruiner.

Bij Spraytanme vind je naast de bronzing mousse ook opbouwende St tropez gradual tan zoals getinte bodylotion voor een weldadige hydratatie en gezichtscrème. Daarnaast hebben we ook een tanning handschoen voor het gelijkmatig opbrengen van de St Tropez zelfbruiner voor een egaal resultaat. Gebruik een body scrub om je huidje perfect voor te bereiden op je tanning sessie. Zo kun je lang genieten van je tropische kleur.

Welke St Tropez zelfbruiner

Welke St Tropez zelfbruiner goed is voor jouw huid hangt ook een beetje van je voorkeur af. Wil je een kleurtje opbouwen en kan je huid wel wat hydratatie gebruiken? Kies dan voor de getinte bodylotion of voor de gezicht crème speciaal voor je gezicht. De verjongende applicatie met de getinte crème is geschikt voor alle huidtypes.

Bij Spraytanme vind je ook de bekende St Tropez express mousse. Hiermee bepaal je zelf je kleur. Laat je de zelfbruiner één uur intrekken dan ontwikkel je een sunkisses kleurtje, na twee uur inwerken een medium tan. Wanneer je een diepere donkere tan wilt laat de tanning dan 3 uren intrekken. Deze St Tropez zelfbruiner geeft je de volledige controle en is geschikt voor je lichaam en gezicht.

Self tan van St Tropez bestel je online bij Spraytanme

De uitgebreide collectie van de beste St Tropez zelfbruiner mousse en gradual tan bestel je gemakkelijk online bij Spraytanme. Kom je er nog niet uit of wil je meer informatie over de perfecte tropische kleur van St Tropez voor jouw huid. We helpen je graag persoonlijk verder. Neem contact met ons op of Chat met ons via de Whatsapp chat.

Koop je zelfbruiner van St Tropez vandaag nog bij Spraytanme en geniet snel van een mooie uitstraling. Bestel je vandaag voor 20.00u en wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.