Loving Tan

Loving tan mousse geeft een natuurlijk ogende en olijfkleurige bruining. Met ons uitgebreide collectie zelfbruiner mousse en face tan vind je altijd de ideale kleur voor jouw huid. De tanning bevat natuurlijke actieve ingrediënten voor een perfecte uitstraling – al na één laag! Bij Spraytanme koop je alleen de allerbeste tanning producten, zodat je je lichaam en gezicht de perfecte bruine tan geeft om fris en stralend voor de dag te komen.

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Loving tan mousse

Een zelfbruiner mousse met een geweldige olijfkleurige teint. Niet alleen de kleur maar ook de ingrediënten zijn van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende kleur teinten. Van medium tot ultra dark tanning mousse. Voor ieder huidtype de perfecte bruine tan met de zelfbruiner mousse. Heb je weinig tijd of geen geduld en wil je snel de perfecte bruine tan dan is de 2 hr express de juiste zelfbruiner mousse voor jou. Salon geïnspireerde formule die onmiddellijk een teint geeft en die al na twee uren kan worden gespoeld!

Loving tan face tan bruiningscrème voor je gezicht

Speciaal ontwikkelt voor je gezicht en decolleté. Doordrenkt met aloë vera en acai-extracten om je teint te verbeteren. Laat je huid zacht en stralend aanvoelen. Met de instant kleuraccent zorgt de gekleurde face tan voor een vlekkeloze applicatie. Loving tan face tan is verkrijgbaar in medium en dark.

Loving tan kopen

Spraytanme heeft een uitgebreid assortiment Loving tan om te kopen. Zo kun je mousse kopen in medium, dark en ultra dark. Van zelfbruiner mousse voor je hele lichaam tot face tan voor je gezicht. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij Spraytanme kun je het kopen.