Zelfbruiner lotion

Zelfbruinende lotion voor een mooie, egale bruine kleur. Wil je je huid de perfecte gloed geven? Wij hebben het voor je. Onze tanning lotion geeft je een zelfverzekerd en prachtig gevoel, zonder strepen of vlekken – een onmisbaar zomermiddel! De ultra hydraterende bruiningslotion is speciaal ontwikkeld voor de drogere huid en geeft haar een extra vochtboost terwijl ze een vlekkeloze bruine kleur achterlaat die niet te snel vervaagt.

Toont alle 20 resultaten

Toont alle 20 resultaten

De zelfbruiner lotion zorgt voor een mooie, natuurlijke teint

Wanneer je graag een lichte teint wilt creëren op je huid, is zelfbruiner lotion de ideale oplossing. Het zorgt voor een natuurlijke look op je huid. Bij Spraytanme vind je zelfbruiners van A-merken, bijvoorbeeld van  Whitetobrown of Bondi Sands Pure, St. Moriz,. Je brengt de producten uit onze webshop op eenvoudige en veilige wijze aan. Dit geldt zowel voor onze zelfbruiner lotion als voor onze andere producten. Wil je bijvoorbeeld zelfbruiner mousse aanbrengen? Of heb je een voorkeur voor zelfbruiner spray? Ook die vind je in onze webshop!

Soorten tanning lotion

Ben je op zoek naar een tanning lotion die je huid onmiddellijk resultaat geeft? Kies dan een “instant zelfbruiner” en geniet meteen van een mooie, gebronsde huid. Als het ook belangrijk is dat je het product snel kunt verwijderen, kies dan voor onze “Instant Wash Off Self Tanner” Naast de Instant Tanning Lotions zijn er ook geleidelijke bruiningslotions die je dagelijks kunt aanbrengen, om een diepe tan op te bouwen of je kleurtje te onderhouden. Met zoveel mogelijkheden is het moeilijk niet overweldigd te worden door de keuzemogelijkheden, maar maak je geen zorgen we hebben alle verschillende zelfbruiner lotion’s op voorraad!

Zelfbruinende lotion aanbrengen

Reinig je huid door het nemen van een douche en scrub je hele lichaam met een scrub voor een egaal bruin eindresultaat. Hydrateer je huid met een olievrije bodylotion. Schenk hierbij extra aandacht aan de drogere plekken zoals je voeten, enkels, ellebogen, knieën en handen. Gebruik voor het aanbrengen van je tanning lotion een zelfbruiner handschoen. Dit zorgt voor een gelijkmatige en egale dekking van je bruine kleur. Begin bij je onderbenen en smeer in lange halen, werk zo naar boven. Gebruik de overgebleven bruiningslotion op je handschoen om je voeten, enkels, handen en gezicht te tannen.

Vraag om advies op maat

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, wordt deze vandaag nog verzonden naar het door jouw gewenste adres. Wil je graag advies over de zelfbruiner lotion die je bij ons kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag een persoonlijk advies op maat. Maak hiervoor gebruik van onze chatfunctie.