Bondi Sands Pure

Een geweldige bruine tan met de Bondi Sands Pure zelfbruiner producten. Kleurloos, parfumvrij en zacht voor de gevoelige huid. Dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtinten. Het Pure assortiment biedt het perfecte product voor iedere huidtint: van een lichte sunkissed gloed tot een mooie, diepe tan.

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Bondi Sands Pure assortiment

Een geweldig nieuw assortiment Bondi zelfbruiners, de Bondi Sands Pure! Alleen toegevoegde ingrediënten die nodig zijn voor die perfecte kleur. Wil je het hele jaar door een mooie bruin kleurtje? Dan zijn de self tanners van Bondi Sands een musthave in je beauty collectie. Kleurloos, parfumvrij en geschikt voor de meest gevoelige huid.

Bondi Sands tan

De gehele collectie Bondi Sands pure tan is kleurloos en geeft niet af op kleding en lakens. Dankzij de sneldrogende formule ben je meteen klaar om te gaan. Een bijkomend voordeel van de Bondi Pure zelfbruiner is dat je deze niet hoeft te spoelen. De tan hydrateert de huid zodat de kleur langer blijft zitten en gemakkelijk en streeploos aan te brengen is.

Bondi Zelfbruiner voor een geweldige kleur

De nieuwe manier van self tanning met deze Pure tan met enkel ingrediënten die een functie hebben voor een geweldige iconische kleur. Met hyaluronzuur voor een intense voeding en hydratatie van je huid. Daarnaast zorgt de toegevoegde vitamine C voor glans en vitamine E voor herstel. De Bondi Sands tan is verpakt in verantwoorde, 100% recyclebare verpakking om de impact op het milieu te beperken.

Pure zelfbruiner shoppen bij Spraytanme

Wanneer je vragen hebt over de Bondi pure collectie spreek ons dan aan in de WhatsApp chat of stuur een mailtje en we beantwoorden graag al je vragen. Bestel je voor 20.30u dan verzenden we je favoriete Bondi zelfbruiner vandaag nog naar je toe.  Je ontvangt bij ons altijd een uitgebreide gebruiksaanwijzing en wanneer je besteld voor €35 dan verzenden we je pakketje gratis naar je toe. Bovendien ontvang je bij ons altijd een klein cadeautje als dank voor je vertrouwen.