Vita Liberata

Natuurlijke ingrediënten voor een natuurlijk resultaat. Vita Liberata zelfbruiner mousse, lotion, beauty blur en serum staan bekend om hun biologische advoganic-technologie. De zijdezachte formule van Vita Liberata voedt de huid terwijl je bruint.

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Vita Liberata mousse

De mooiste bruine tan bereik je met de zelfbruiners van Spraytanme. Van een medium tot donkere tan of ga voor een snelle bruining met de rapid Vita liberata mousse. Deze zelfbruiner gaat tot wel 4 keer langer mee dan andere zelfbruiners! Met biologische ingrediënten en plantextracten zorgt de mousse voor een uitzonderlijke hydratatie en fluweelzachte bruine huid.

Vita Liberata lotion

Een moisturizer en zelfbruiner in één. Een fabulous lotion zorgt voor een prachtig gebruinde huid en een intense hydratatie. Ideaal voor mensen met een gevoelige of droge huid. Breng de crème aan als bodylotion met als resultaat binnen 4-8 uur een prachtige subtiele teint.

Vita Liberata serum

Op zoek naar een zelfbruiner serum om je fijne lijntjes en rimpels te verbergen. De serum is gemakkelijk aan te brengen en geeft een mooie en natuurlijke uitstraling aan je gezicht. Dankzij de HyH20™ technologie helpt de serum om tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen.

Vita Liberata kopen

Je hoeft niet afhankelijk te zijn van de zon. Spraytanme heeft een ruim assortiment Vita liberata zelfbruiners. De brede collectie biedt voor iedere huidtype de perfecte bruine tan. De organische tanning is gemakkelijk aan te brengen en passen perfect in een verantwoorde en bewuste levensstijl.