Kabuki brush

Tanning brush voor het gemakkelijk en streepvrij aanbrengen van je tanning op je gezicht, handen en voeten. Met de Kabuki brush creëer je een onberispelijke, natuurlijk ogende bruining op je huid. De bruiningsborstels van Spraytanme zijn volledig wasbaar en gaan lang mee.

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Multi functionele Tanning brush

Een kabuki brush heeft meerdere doeleinden. Het is niet alleen te gebruiken om een streepvrije tan te verkrijgen op je handen en voeten. Je kunt de bruiningsborstel ook gebruiken om contouren en highlights op je gezicht en lichaam aan te brengen. Daarnaast zijn de brushes ook te gebruiken voor je foundation.

Handen en voeten tannen

Handen en voeten zijn soms moeilijk te tannen. Vaak blijft er tanning achter in de kleine plooien. Bruinen je knokkels te donker en is het moeilijk tannen tussen je vinger en je enkels en polsen. Met de Kabuki brush breng je eenvoudig je tanning gelijkmatig aan. Hierdoor heb je minder kans op vervelende strepen of vlekken. Tip: breng voor je je handen en voeten gaat tannen een beetje olievrije crème aan. Hierdoor blend de tanning nog gemakkelijker.

Contouren aanbrengen met de bruiningsborstel

De tanning brush is een geweldig instrument om contouren aan te brengen. Breng eerst een laag tanning aan op je gezicht en laat dit drogen. Breng nu een tweede laag aan door de zelfbruiner aan te brengen onder je jukbeenderen en op je voorhoofd, in de haarlijn net boven je wenkbrauwen.

Tanning brush shoppen bij Spraytanme

Heb je vragen over zelfbruiners of over de kabuki brush? Spreek ons aan in de Whatsapp Chat of stuur ons een mail en we beantwoorden graag al je vragen. Shop je op werkdagen voor 20.30u dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag.