KLANTENSERVICE

ZELFBRUINERS

Is een zelfbruiner voor iedereen geschikt

Het gebruik van een zelfbruiner is voor iedereen geschikt, ook voor mannen. Het verbeterd het uiterlijk van de huid en laat je er stralend en natuurlijk bruin uitzien.

Je kunt zelf bepalen hoever je hierin gaat. In de winter een licht kleurtje en in de zomer meerdere lagen voor een heerlijke zomerse teint. It’s all yours, jij hebt de volledige controle.

Hier 6 redenen waarom je regelmatig een zelfbruiner zou moeten gebruiken:

1. Het laat je er gezonder uitzien
2. Je lijkt slanker
3. Camoufleert littekens en oneffenheden
4. Het is veel veiliger dan zonnen en zonnebanken
5. Gemakkelijk in gebruik
6. Geeft je een sexy look!

Hoe werkt een zelfbruiner

Het hoofdingrediënt van een zelfbruiner is Dihydroxyacetone (Ook wel DHA). DHA is een natuurlijke grondstof en is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. DHA is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Dit wordt gecombineerd met huidverzorgende ingrediënten die de huid beschermen en hydrateren. 

Wanneer DHA in contact komt met de aminozuren die in de bovenste epidermis (bovenlaag) van de huid zitten veroorzaakt dit verschillende kleur tinten, van geel tot bruin. Iedere persoon heeft een ander niveau van aminozuren, dat is waarom we allemaal een andere, unieke bruine teint krijgen van de zon. Op dezelfde manier, zal ook elke zelfbruiner op iedere huid een eigen en uniek resultaat geven.

Instant, gradual of wash off

Er zijn veel verschillende zelfbruinende producten op de markt. Het aanbod van merken en kleuren is groot, maar de meeste zelfbruiners kun je onderverdelen in instant bronzers en gradual zelfbruiner lotions. Met beide kun je een prachtige bruine kleur krijgen. Ze werken alleen op verschillende manieren.

De Instant zelfbruiners zijn ideaal wanneer je direct en snel resultaat wil. De instant zelfbruiner wordt gebruikt om in maar een paar uurtjes een bruin kleurtje te krijgen. De tijd van het ontwikkelen is afhankelijk van het type product je kiest. De meeste zelfbruiners ontwikkelen zich geheel binnen 24 uur, maar je ziet wel gelijk resultaat. De  ‘guide colour’, een bronzer die in de zelfbruiner is verwerkt geeft je direct een bruin kleurtje en laat je zien waar je bent geweest en waar je nog moet smeren. Na een aantal uren spoel je de ‘guide colour’ weer af en komt de uiteindelijke teint tevoorschijn. Experimenteer eventueel met verschillende merken voor het beste resultaat voor jouw huid.

De Gradual zelfbruiners bevatten dezelfde ingrediënten als instant zelfbruiners maar in een lagere concentratie. Ze zijn gemaakt om een geleidelijke teint te ontwikkelen binnen een paar dagen i.p.v een aantal uren. Zelfbruiners die zijn ontwikkeld als gradual tan kunnen ook een ‘guide colour’ bevatten maar zijn wat lichter van kleur dan in instant zelfbruiners. Omdat de gradual zelfbruiners langzamer ontwikkelen kun je gemakkelijker zelf je kleur bepalen door meerdere lagen in een aantal achtereenvolgende dagen te gebruiken. Een andere pluspunt van deze zelfbruiners is dat je de meeste merken ook als dagelijkse vochtinbrengende crème kan gebruiken.

De Wash off zelfbruiner geeft direct een bruine kleur. Het verschil tussen de instant en de gradual zelfbruiners is dat de wash off tan zich verder niet ontwikkeld en dat de kleur afwasbaar is met een douchegel of face wash. Ideaal voor een gala of avondje uit.

Welk product het beste bij jou past hangt helemaal van de kleur die jij wil bereiken. Wanneer je van een lichte huidskleur naar een snelle bruine teint wilt, kies dan voor een instant zelfbruiner die binnen 24 uur ontwikkeld. Wil je een lange-termijn oplossing en het hele jaar een subtiele kleur, sla dan je favoriete gradual tan in. 

Mousse, lotion, olie of spray

Mousse is super snel drogend en heel gemakkelijk in gebruik. Een mousse smeert gemakkelijk uit. Gebruik wel altijd een Tanning mitt.

Lotion heeft een zeer hydraterende eigenschap en is perfect voor de drogere huid.

Olie is in de voor iedere huidtype en is gemakkelijk aan te brengen.

Spray‘s zijn sneldrogend en hoeven meestal niet uitgesmeerd te worden. De toepassing kan verschillend zijn. Sommige spray’s zijn speciaal voor de benen of het gezicht. De meeste spray’s zijn zo ontwikkeld zodat je de fles ook ondersteboven kan gebruiken. Hierdoor kun je ook gemakkelijk bij de moeilijker bereikbare plekjes.

Welke kleurdiepte? Light, medium, dark, extra dark of ultra dark

Heb je een lichte huidskleur?

Wanneer je een lichte huidskleur hebt of snel verbrand kun je het beste kiezen voor een light gradual tan zelfbruiner. Dit geeft geleidelijk een natuurlijk resultaat. Ideaal voor de beginnende of ervaren zelfbruiner wanneer je een subtiele teint wilt of een product die je als huidverzorging op dagelijkse basis wil gaan gebruiken.

Wil je direct resultaat? Kies dan voor de light instant zelfbruiner.

Heb je een medium huidskleur?

De meest gangbare zelfbruiner is de medium tan. Wanneer je niet snel verbrand en een gemiddelde huidkleur hebt is de medium zelfbruiner de kleur voor jou.

Heb je een donkere huidskleur?

Heb je een donkere of olijfkleurige huid, kies dan voor de dark tan, extra dark tan of ultra dark tan. Ook voor de ervaren tanners die een stapje verder willen gaan en een diepere, donkere kleur zoeken die langer blijft behouden

Ik heb nog nooit een zelfbruiner gebruikt, waar moet ik rekening mee houden?

Zoals iedere huidtype en huidskleur anders is en reageert, beveel ik je aan om 24 uur voordat je aan de slag gaat met een zelfbruiner eerst een huidtest te doen. Je weet dan gelijk hoe je huid zal reageren. 

Hoe voer je een huidtest uit?

Doe een klein beetje zelfbruiner op een wattenstaafje en breng dit aan op de binnenkant van je elleboog of achter je oor en laat het 24 uur drogen.

Alhoewel DHA allergieën zeer zeldzaam zijn, wanneer er binnen 24 uur een reactie ontstaat zoals roodheid, zwelling of jeuk dan moet je verder gebruik van het product vermijden en medisch advies inwinnen wanneer de reactie aan blijft houden.

Wanneer je geen reacties ondervind dan kun je gerust het product gebruiken zoals in de gebruiksaanwijzing.

Hoe lang blijft de kleur zitten?

Je bruine kleur kunt je ongeveer 7-15 dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kan je doen door het gebruiken van een vocht inbrengende crème. In onze shop zijn ook speciale verzorgingsproducten te koop die je spray-tan ‘sealen’ waardoor deze nóg langer blijft zitten!

Gebruik tijdens het douchen milde zeep, of milde shower foam.

Let er ook op dat je met je handdoek dept, en er niet te fanatiek mee over de huid schuurt. Dit heeft een licht scrubbende werking.

Wanneer mag ik douchen?

Na een zelfbruiner behandeling adviseer ik om 6 tot 8 uur te wachten met douchen, omdat de vloeistof zijn tijd nodig heeft om goed te hechten aan de huid. Dit geldt niet voor de Fast- tan, daarmee kun je na 1 tot 3 uur douchen, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit.

Bekijk altijd het product voor meer informatie.

Hoe zit het met sporten, zwemmen en de sauna?

Sporten kun je beter tot 8 uur na de behandeling uitstellen. Dit vanwege het transpireren. Door te zwemmen en naar de sauna te gaan, zal de verkregen teint wat sneller vervagen.

Kan ik na een spray tan behandeling in de zon?

Ja, je kunt er gewoon mee in de zon. Er zit echter geen beschermende factor in de tan, dus ondanks dat de huid al een kleur heeft, moet je de huid wel beschermen. De Uv-straling kleurt je pigment waardoor de huid ook onder de zelfbruiner door kleurt, deze kleur word zichtbaar wanneer de zelfbruiner vervaagt. Ideaal dus wanneer je op vakantie gaat en niet bleek op je bestemming wil aankomen. Als je huid verbrand door middel van Uv-straling kan dit wel van invloed zijn op de houdbaarheid van je tan.

Ik ben zwanger, is een zelfbruiner dan geschikt?

Het debat over de vraag of zelfbruiners in het algemeen veilig zijn tijdens zwangerschap is onbeslist. De vraag is of de werkzame stof in deze producten, DHA (Dihydroxyacetone), in staat is om de huid te doordringen. Alles wijst erop dat het niet kan. Er zijn geen problemen gemeld met betrekking tot DHA en het penetreren van de huid, of het veroorzaken van problemen tijdens zwangerschap. DHA wordt al verwerkt in cosmetica sinds 1960, er zijn nooit problemen gemeld.

Omdat zonnebaden afgeraden wordt als je zwanger bent, is een zelfbruiner juist perfect. Nu ben je toch voorzien van een prachtige bruine teint, zonder kans op een ‘masker’ of andere schadelijke invloeden. Voor de zekerheid wordt een zelfbruiner niet toegepast tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Let wel: raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige.

Header text

SPRAYTANME ACCOUNT

Voordelen Spraytanme account

Er mag veel, en niets moet. Om een bestelling te plaatsen hoef je niet een account aan te maken dat is geheel aan jouw. Ik wil je tot niets verplichten. Echter, het kost je niets en levert alleen maar voordeel op.

• Niet bij elke bestelling je gegevens invullen
• Altijd een overzicht van openstaande orders
• Zelf je contact- en verzendgegevens aanpassen
• Al je facturen onder één dak

Account aanmaken

Hoe maak ik een account aan bij Spraytanme? Heel simpel.

Klik op de knop registreren rechts bovenaan de pagina,
Vul je naam en email-adres in en verzin een goed wachtwoord,
Klik op de knop Maak een Spraytanme account…en je bent klaar,

Wachtwoord vergeten

Spraytanme-wachtwoord vergeten? Geen probleem. Klik op de knop voor inloggen recht bovenaan de pagina. In het pop-up venster klik je op de link wachtwoord vergeten? Vervolgens vul je je e-mailadres in en drukt op de knop stuur mij een activatielink. Ik stuur je vervolgens een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Privacy

Spraytanme respecteert jouw privacy. Daarom draag ik zorg dat jouw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wil je je hierin verdiepen, ga dan naar mijn privacy statement.

Veiligheid boven alles. Je wilt toch niet dat een ander er met jouw inloggegens vandoor gaat?

Hier een aantal tips:

• Gebruik 8 tekens of meer.
• Vermijd gemakkelijk te raden wachtwoorden als geboortedata of namen.
• Gebruik een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers & tekens.
• Gebruik altijd voor iedere website of account een ander wachtwoord.
• Wijzig je wachtwoord regelmatig.
• Log na ieder bezoek aan Spraytanme.nl uit, zodat een ander niet bij jouw persoonlijke gegevens kan. Rechts bovenaan iedere pagina kun je uitloggen.

Retour-service

Retour aanmaken

Je mag je bestelling binnen 14 dagen retourneren mits ongebruikt en in de originele verpakking, geen probleem!

Één of meerdere artikelen terugsturen en je geld terug.

Ga naar spraytanme.nl/retouraanmelden

Let op!: Wij accepteren alleen ongebruikte artikelen in de originele verpakking.

Zichttermijn & retourregels

Je hebt het recht, zonder opgaaf van reden, om een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Het herroepingstermijn verloopt na 14 dagen nadat je het artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen, die apart worden geleverd, begint het herroepingsrecht op de dag waarop je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht door:

Het artikel opgeven voor retour via mijn site. Na aanmelding van je retourservice heb je nog 14 dagen om het artikel daadwerkelijk terug te zenden.

Wanneer neem ik het artikel van je terug:

Wanneer het artikel compleet is
Wanneer het artikel onbeschadigd is – en voor zover redelijkerwijs – mogelijk in de originele verpakking.
Voor de eventuele waardevermindering omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in de winkel zou doen, mag ik je aansprakelijk stellen.
Sommige producten vallen onder de uitzondering en komen niet in aanmerking voor retour.

Een cadeaukaart/waardebon kun je niet retourneren.
Heb je je bestelling vooraf betaald, en is door het retour verwerken een tegoed ontstaan, dan stort ik dit zo snel mogelijk op je rekening. Binnen 2 werkdagen na het verwerken van je retourzending en uiterlijk binnen 14 dagen.

Heb je voor achteraf betalen gekozen met Billink dan zullen we je retour zo snel mogelijk doorgeven.

Ik betaal je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je mij hebt betaald.

Tegoeden, ontstaan uit het verzilveren van een waardebon betaal ik niet uit.

Let op!: je dient je retourzending voldoende gefrankeerd terug te sturen.

Bestelling ruilen

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling te ruilen. Zend in dit geval je bestelling retour en plaats een nieuwe bestelling.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, je artikel retour te zenden. Dit heet het herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je het ook in een winkel zou doen.

Het herroepingstermijn verloopt na 14 dagen nadat je het artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen, die apart worden geleverd, begint het herroepingsrecht op de dag waarop je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht door:

Het artikel opgeven voor retour via Spraytanme.nl. Na aanmelding van je retourservice heb je nog 14 dagen om het artikel daadwerkelijk terug te zenden.
Wanneer neem ik het artikel van je terug:
Wanneer het artikel compleet is
Wanneer het artikel onbeschadigd is – en voor zover redelijkerwijs – mogelijk in de orginele verpakking.
Voor de eventuele waardevermindering omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in de winkel zou doen, mag ik je aansprakelijk stellen.
Sommige producten vallen onder de uitzondering en komen niet in aanmerking voor retour.

Een cadeaukaart/waardebon kun je niet retourneren.
Heb je je bestelling vooraf betaald, en is door het retour verwerken een tegoed ontstaan, dan stort ik dit zo snel mogelijk op je rekening. Binnen 2 werkdagen na het verwerken van je retourzending en uiterlijk binnen 14 dagen.

Ik betaal je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je mij hebt betaald.

Tegoeden, ontstaan uit het verzilveren van een waardebon betaal ik niet uit.

Let op!: je dient je retourzending voldoende gefrankeerd terug te sturen.

Bestelling annuleren

Onder mijn bestellingen via je ‘mijn spraytanme‘ account kun je zien of het nog mogelijk is om je bestelling te annuleren. Achter het artikel staat dan een annuleer knop. Is je bestelling gereed gemaakt voor verzending of al onderweg, dan is annulering niet meer mogelijk.

Is je pakketje al onderweg, dan kun je deze bij aflevering weigeren. Je geeft dan aan de postbode door dat je het pakketje niet wilt ontvangen. Nadat we je pakketje hebben ontvangen, nemen we contact met je op om tot een oplossing te komen.

Terugbetaling

Heb je je bestelling vooraf betaald, en is door het retour verwerken een tegoed ontstaan, dan stort ik dit zo snel mogelijk op je rekening. Binnen 2 werkdagen na het verwerken van je retourzending en uiterlijk binnen 14 dagen.

Ik betaal je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je mij hebt betaald.

Tegoeden, ontstaan uit het verzilveren van een waardebon betaal ik niet uit.

Bezorgen & afhalen

Levertijd

Bestel je op werkdagen voor 17.00u dan wordt je pakket dezelfde dag verzonden.

Note: *Wij doen er alles aan om je pakket op tijd te leveren. Echter is het in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd.

Op afspraak

Kies zelf waar en wanneer je je pakketje wilt afleveren. Tijdens het afrekenen kun je onder het tabje ‘verzendmethode’ je bezorgopties aanpassen aan je wensen.

Bezorgadres

Ik wil mijn pakketje op een ander adres ontvangen, kan dat?

Dat kan, je kunt een ander adres invoeren door tijdens het afrekenen het vinkje uit het vakje verzend naar hetzelfde adres te halen en een ander adres in te voeren.

Let op: dit is niet mogelijk wanneer je kiest voor achteraf betalen met Billink.

Online volgen

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Wij houden je graag op de hoogte, zodra je bestelling verzonden wordt ontvangt je per e-mail een track & trace code. Je kunt via de site van de bezorgservice na 00.00 uur je bestelling volgen.

Dichtst bijzijnde afhaalpunt

Bestelling ophalen bij een afhaalpunt
Wil je het pakketje van een afhaalpunt naar keuze halen? Dit kun je aangeven bij de bezorgopties onder het tabje verzendmethode.

Er is er altijd wel één bij jouw in de buurt, of het nu een supermarkt, een bouwmarkt, een Primera of één van de andere aangesloten winkels is.

Let op: wanneer je bericht hebt ontvangen dat je pakket klaar ligt, heb je 7 dagen om deze op te halen. Hierna wordt je pakket weer retour gestuurd!

Verzendkosten

Voor een bestelling die op maandag t/m zaterdag wordt bezorgd, boven de € 30,00 bereken ik geen kosten en is verzending geheel gratis. Voor bestellingen met een lagere orderwaarde reken ik € 4,75.

Bestellen

Bestelling plaatsen

Een bestelling doen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Bij Spraytanme gaat dat in ieder geval heel simpel. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben, hoe je wilt betalen en wanneer en waar je het pakketje afgeleverd wilt hebben.

Stap A

Ga naar het artikel van je keuze en plaats deze in de winkelwagen door op de oranje bestelknop te drukken.

Wil je meer dan één van het artikel bestellen? Vul dan het aantal in en druk op de knop winkelwagen bijwerken.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet klaar was met winkelen. Druk daarvoor op de knop verder winkelen.

Om een artikel te verwijderen druk je op het icon achter het subtotaal.

Onze bedragen zijn altijd inclusief BTW. Dus geen verassingen achteraf.

Ben je er helemaal uit? Klik op de knop doorgaan met bestellen en ga dan door naar stap 2.

Stap B

Heb je een account? Meld je hier dan aan met je e-mailadres en wachtwoord en je hoeft je gegevens niet opnieuw in te voeren.

Nog geen account? Geen zorgen, je hoeft er geen te hebben om af te rekenen.

1. Vul je persoons- en adresgegevens in zodat ik weet waar ik je pakketje naar toe mag sturen.

Wanneer je nog geen account hebt, dan kun je deze nu alsnog aanmaken.

Ben je overdag nauwelijks thuis en wil je het pakketje naar een ander adres toesturen, bijvoorbeeld naar je werk of wil je iemand een cadeau sturen? Dat kan ook.
Haal het vinkje uit het vakje ‘verzend naar hetzelfde adres’  en vul de gegevens van het afleveradres in.

2. Kies hier je verzendmethode.

Hier geef je de dag en het tijdstip aan, wanneer jij wilt dat jouw pakketje wordt bezorgd. Ook heb je de optie om het pakketje op te halen bij een ophaalpunt van jouw keuze.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik ook een bestelling doen?

We versturen ook naar België en Luxemburg. Je kunt bij Spraytanme betalen met Bancontact / MisterCash, iDeal, Sofort Banking, ING Homepay of PayPal of via Overboeking. Ook via Credit Card of betaal gemakkelijk achteraf.

De verzendkosten zijn het zelfde als voor Nederlandse bestellingen. Bij bestellingen onder de € 30,- zijn de verzendkosten € 4,75. Bestel je voor meer dan zijn de verzendkosten gratis!

We versturen al onze orders compleet met track en trace zodat je je bestelling kunt volgen. Voor België geldt voor 17.00u besteld, zelfde dag verzonden.

Bestelling wijzigen of annuleren

Het overkomt de beste. Heb je net je bestelling afgerond, kom je erachter dat je nog iets vergeten bent. Of je bedenkt dat je het product helemaal niet nodig hebt. Geen paniek! Neem direct contact met mij op. Zolang je bestelling mijn magazijn nog niet heeft verlaten kan ik jouw wijziging of annulering direct doorvoeren.

Heeft je bestelling mijn magazijn al verlaten? En wil je je bestelling alsnog annuleren? Geef dan het pakketje gelijk aan de postbode mee terug en geef aan dat je het niet wilt hebben. Bij retour aan mijn magazijn zal ik contact met je opnemen voor een passende oplossing.

Voorraadstatus

Op de product pagina vind je de actuele voorraadstatus van het product in mijn webshop.

Wanneer een product op voorraad is kun je het direct bestellen of op komen halen van mijn kantoor.

Het kan voorkomen dat een product (tijdelijk) helaas niet meer op voorraad is. Het product moet dan uit het magazijn komen. Je kunt dan je email adres bij het product invullen. Je ontvangt dan een notificatie wanneer het product weer op voorraad is.

Bezorgservice

Voor bestellingen die van maandag t/m zaterdag bezorgd worden, met een orderwaarde boven de € 30,- is de verzending binnen Nederland geheel gratis! Voor bestellingen met lagere orderwaarde betaal je bij mij maar € 4,75.

Je kunt je bestelling natuurlijk ook zonder verzendkosten komen ophalen op mijn kantoor.

Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje maandag t/m zaterdag (indien gewenst) afgeleverd bij je buren. Of de bezorger komt de volgende dag nog eens langs (m.u.v. zondag).

Onze bezorgdiensten hebben als extra service dat je met de notificatie in je brievenbus de tweede poging kan wijzigen in een ander adres of afhaalpunt naar wens.

Wanneer je bij een tweede poging niet thuis dan wordt je bestelling afgeleverd op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je vindt hier dan een notificatie van in je brievenbus.

Bestelling volgen

Ik houd je natuurlijk graag op de hoogte. Zo ook met je bestelling.

Wanneer je bestelling is afgerond ontvang je een orderbevestiging per e-mail. (Check eventueel je spamberichten/reclame box)

Indien de betaling in orde is ontvang je van mij per email een factuur.

Wanneer je bestelling mijn magazijn heeft verlaten ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met track & trace code.

Zodra je pakket mijn magazijn heeft verlaten kun je het pakket volgen via de track & trace code op de site van de bezorgservice. De Pakket-code vind je op de verzendbevestiging die je van mij hebt ontvangen via de mail. Bij producten die als briefpost worden verstuurd krijg je geen track & trace code. Deze zendingen kunt je namelijk niet volgen via de website van de bezorgservice.

Veilig Online Betalen

Betalen

iDEAL – Gratis
Paypal – Gratis
Bancontact / Mister Cash – Gratis
Achteraf met Billink – € 0,99
Vooruitbetaling – Gratis
Contant betalen in de winkel – Gratis
Apple Pay – Gratis
Creditcard – Gratis

Betaalmogelijkheden

iDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot? Dan heb je toegang tot IDEAL, de gemakkelijkste manier van online betalen.

Waarom kiezen voor iDEAL?

• Je betaald veilig, snel en simpel online via je eigen bank.
• Op werkdagen voor 17.00 uur met iDEAL besteld? Dezelfde dag verzonden!
• Betalen met iDeal is bij Spraytanme altijd gratis.

PayPal

Bij Spraytanme kun je betalen via PayPal. Een Paypal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Je hoeft niet langer naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je emailadres en PayPal wachtwoord. Op de website van PayPal kun je meer informatie vinden.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

• Je kunt veilig online aankopen doen zonder financiële informatie door te geven.
• Op werkdagen voor 17.00 uur met PayPal besteld? Dezelfde dag verzonden!
• Betalen met PayPal is bij Spraytanme altijd helemaal gratis.

Hoe kun je betalen met PayPal bij Spraytanme?

• Leg een product in je winkelwagen en klik op bestellen.
• Kies bij de betaalmethoden voor PayPal.
• Je wordt nu doorgestuurd naar de website van PayPal.
• Login met je PayPal account.
• Bevestig je betaling.

Bancontact / Mister Cash

De meest gebruikte betaalmethode van België. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

Waarom kiezen voor Bancontact / Mister Cash?

• Betalen via je bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
• Op werkdagen voor 17.00uur met Bancontact / Mister Cash besteld? Direct verzonden!
• Betalen met Bancontact / Mister Cash is bij Spraytanme altijd gratis.

Achteraf met Billink
Achteraf betalen met Billink de gemakkelijkste manier van bestellen. Op werkdagen voor 17.00u besteld is dezelfde dag verzonden. Namens Billink ontvang je een factuur die je achteraf binnen 14 dagen kunt voldoen.

Waarom kiezen voor Achteraf met Billink?

• Nooit meer op zoek naar je random reader of creditcard.
• Betaal binnen 14 dagen.
• Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Visa / MasterCard

Veilig online betalen met aflevergarantie & aankoopverzekering.

Vooruitbetaling
Vooruitbetaling houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt aan Stichting Mollie Payments. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het het betalingskenmerk uit je orderbevestiging.

Rekeninginformatie is:

Begunstigde: Stichting Mollie Payments
IBAN: NL53 ABNA 0627 5355 77
BIC: ABNANL2A

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling hebben ontvangen, ontvang je direct een orderbevestiging en versturen we je bestelling nog dezelfde dag.

Wij accepteren helaas geen andere betaalmogelijkheden zoals VVV bonnen, op afbetaling of door middel van acceptgiro.

Service & contact

Ik heb een vraag

Heb je een vraag? kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, stuur dan een mail naar info@spraytanme.nl of Whatsapp onze klantenservice op nummer: 06 409 787 20.

Ik heb een suggestie

Suggesties zijn bij mij altijd meer dan welkom. Ik hoor graag van jouw, over mijn product of dienstverlening. Over wat dan ook. 

Mail je tips gerust naar mij door via info@spraytanme.nl. Ik wil graag de allerbeste service bieden en daar heb ik  jouw voor nodig. Alvast bedankt.

Ik heb een klacht

Hierbij bied ik  mijn oprechte excuses aan.

Klanttevredenheid, daar sta ik voor. Het kan een keer voorkomen dat ik er volledig naast zit. Hier mag jij natuurlijk niet de dupe van zijn.
Ik wil dit dan ook zo snel mogelijk oplossen. Mail naar info@spraytanme.nl of spreek ons aan in de WhatsApp chat


Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.
Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie

Garantie

Wanneer je iets bij Spraytanme.nl besteld, mag je er vanuit gaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is. Op ieder product geldt een wettelijke garantie die inhoudt dat een product datgene moet doen of is wat jij er als klant in alle redelijkheid van mag verwachten.

Als een artikel van mij niet naar behoren functioneert binnen de garantietermijn, zoek ik zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Dit kan zijn, het geven van tips, een nieuw artikel of teruggave van je aankoopbedrag.

Ben je niet helemaal zeker of jouw product onder de garantie voorwaarden valt? Dan wil ik je vragen om een e-mail te sturen naar info@spraytanme.nl, eventueel met een foto van het defecte product.

Zakelijk

Header text

Promoot Spraytanme.nl

Wij staan altijd open voor een samenwerking, waarbij we graag een langdurige relatie opbouwen met onze affiliate-partners.

• Heb je een leuke win actie
• Wil je ons product promoten in een tijdschrift of blog
• Wil je ons product toevoegen aan je assortiment in je webshop
• Heb je een offline winkel en wil je onze producten aanbieden

Zo zijn er natuurlijk nog meer vormen van samenwerking te bedenken. Wij geloven in onze producten en onze service.

Denk jij dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op met: Bianca Zeinstra

W | 06 – 409 787 20.
E | info@spraytanme.nl