Whitetobrown

Top Kwaliteit zelfbruiner, en niet alleen voor een speciale gelegenheid. Een product als onderdeel van je dagelijkse stijl. Het geeft je huid een natuurlijke glans bij iedere gelegenheid, dag en nacht.

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Whitetobrown tanning mist

De voorbereiding van elke tanning sessie begint met de perfecte zelfbruiner. De toegevoegde kleuraccent van Whitetobrown tanning mist zorgt voor een tanning sessie met een lach op je gezicht. Of je nu een belangrijk afspraakje hebt of op vakantie gaat, wij willen dat je er op je best uitziet en dat ook uitstraalt. Als je zin hebt in een mooie bruine tan, zie je er zeker op je best uit met de Whitetobrown mist.

Whitetobrown tanning water

Zelf tanning is de laatste jaren een enorme trend en onze collectie zelfbruiners zijn allemaal van hoge kwaliteit. Maximale bruining en een geweldige tanning ervaring. Met de tanning water van Whitetobrown geniet je van een perfecte bruine tan. Deze kleurloze tanning geeft niet af en en laat je niet weerhouden van je dagelijkse bezigheden.

Whitetobrown lotion

Een lotion geschikt voor iedere huidtype en speciaal voor de rijpere en droge huid. De lotion geeft je lichaam een heerlijke hydratatie en ontwikkeld binnen enkele uren tot een unieke goudbruine teint. Breng de Whitetobrown lotion gemakkelijk aan als een bodylotion. Van een lichte tan tot een diepe donkere teint; vind je favoriete lotion in onze uitgebreide collectie zelfbruiners.

Koop je Whitetobrown self tan bij Spraytanme

Onze collectie Whitetobrown zelfbruiner geeft een aanvulling voor iedere huidtype en het gehele lichaam.

WhitetoBrown is een Brits merk, ontwikkeld en geproduceerd in de UK met meer dan 20 jaar ervaring binnen de tanning industrie. Bekend om de mooie bruining die ze geven, biedt het merk verschillende manieren van applicatie, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

De producten bevatten Aloë Vera, vitamine E en vochtinbrengende elementen.

Your way to Beauty!