White to Brown

Wil je jouw lichte huid een gebruinde tint geven? Of wil je graag je huid een paar tinten donkerder maken? Met de producten van White to Brown ben je altijd mooi bruin. De oprichters van het merk Whitetobrown hebben één simpel doel, namelijk zelfbruiners maken die je kan gebruiken wanneer jij wil, in plaats van alleen voor een speciale gelegenheid. Zo kan een mooie, gebruinde huid onderdeel van jouw stijl worden. Het resultaat is een gebruinde en stralende huid + bijbehorende bronzen look!

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

White to Brown tanning mist

De voorbereiding van elke tanning sessie begint met de perfecte zelfbruiner. De toegevoegde kleuraccent van Whitetobrown tanning mist zorgt voor een tanning sessie met een lach op je gezicht. Of je nu een belangrijk afspraakje hebt of op vakantie gaat, wij willen dat je er op je best uitziet en dat ook uitstraalt. Als je zin hebt in een mooie bruine tan, zie je er zeker op je best uit met de Whitetobrown mist.

White to Brown tanning water

Self tanning is de laatste jaren een enorme trend en onze collectie zelfbruiners zijn allemaal van hoge kwaliteit. Maximale bruining en een geweldige tanning ervaring. Met de tanning water van White to Brown geniet je van een perfecte bruine tan. Deze kleurloze tanning geeft niet af en en laat je niet weerhouden van je dagelijkse bezigheden.

White to Brown lotion

Een tanning lotion is geschikt voor iedere huidtype, in het bijzonder, speciaal voor de rijpere en droge huid. De lotion geeft je lichaam een heerlijke hydratatie en ontwikkeld binnen enkele uren tot een unieke goudbruine teint. Breng de Whitetobrown lotion gemakkelijk aan als een bodylotion. Van een lichte tan tot een diepe donkere teint; vind je favoriete lotion in onze uitgebreide collectie zelfbruiners.

Koop je Whitetobrown self tan bij Spraytanme

Onze collectie White to Brown zelfbruiner geeft een aanvulling voor iedere huidtype en het gehele lichaam.

White to Brown is een Brits merk, ontwikkeld en geproduceerd in de UK met meer dan 20 jaar ervaring binnen de tanning industrie. Bekend om de mooie bruining die ze geven, biedt het merk verschillende manieren van applicatie, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

De producten bevatten Aloë Vera, vitamine E en vochtinbrengende elementen.

Your way to Beauty!