Tanning spray

In onze shop koop je de beste sunless self tanning sprays die er zijn. Op een snelle en gemakkelijke manier creëer je een mooie gebruinde look waar anderen jaloers op zullen zijn. De laatste trends op het gebied van bruiningsspray shop je online bij Spraytanme. We hebben verschillende toepassingen voor zelfbruinende spray om jezelf de kleur te geven die je voorkeur heeft. Ontdek de vele mogelijkheden en creëer op natuurlijke wijze een geweldige teint!

Toont alle 20 resultaten

Toont alle 20 resultaten

De tanning spray voorziet je snel van een mooi bruine huid

Met zelfbruiner spray mist beschik je over diverse mogelijkheden. Je kunt voor een wat lichtere teint gaan, maar ook jezelf juist een donkerder kleurtje geven met tan spray. Wanneer je het op je huid aanbrengt, trekt de mist spray snel in. Je hebt dus binnen enkele uurtjes al de kleur die jij voor ogen hebt! Naast self tanning spray hebben wij bovendien nog vele andere producten waarmee jij jouw huid donkerder kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfbruiner mousse? Of zelfbruiner lotion, die vooral geschikt is voor een drogere huid? De mogelijkheden zijn erg divers bij ons.

Tanning spray soorten

Er zijn een paar verschillende soorten bruiningsspray op de markt verkrijgbaar. Als je snel resultaat wilt zien, dan is een instant zelfbruiner of bruiningsspray een betere optie voordat je naar buiten gaat. Als je je kleurtje liever na een dag weghaalt, dan kun je het voor het boodschappen doen meteen even afwassen. Naast instant- en wash-off-tanning spray zijn er ook geleidelijke zelfbruiners op de markt, zodat je in de loop van de tijd langzaam een natuurlijk ogende tint kunt opbouwen.

Vraag om advies over tanner spray via onze chatfunctie

Wil je graag advies over het aanbrengen van self tanning spray op je huid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je een advies op maat over tanning spray via onze Whatsapp chatfunctie. Als je al weet wat jij wilt hebben, bestel je dit direct in onze webshop. Bestel je vóór 20.30 uur vanavond? Dan verzenden wij jouw product(en) vandaag nog.