Bruiningscrème

Ontdek de uitgebreide collectie zelfbruiner creme van Spraytanme. Want wat je ook draagt, je straalt altijd beter met een bruine teint. Snel, natuurlijk en gemakkelijk de beste bruiningscreme op je gezicht is de ideale basis onder je make-up. Ontdek onze zelfbruiningscreme collectie en houd je huid zacht en stralend!

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Alleen de beste bruiningscrème voor je gezicht

Wij hebben een uitgebreide collectie van de beste bruiningscreme voor je gezicht en lichaam. Bij Spraytanme willen we alleen de beste bruining aanbieden van hoogstaande professionele tanning merken. Wij willen dat je te allen tijde een stralende en vlekkeloze teint ontvangt zonder oranje gloed.

Bruiningscrème voor iedere huidtype

Wij hebben een uitgebreide collectie bruiningscrème. Wanneer je nu op zoek bent naar een lichte teint op je gezicht of een zonovergoten diepe tan. Daarnaast hebben we nog de bruiningsdruppels die je gemakkelijk in je favoriete crème kunt mengen voor een geweldige uitstraling. Zo maak je eenvoudig je eigen zelfbruiningscrème. Of kies voor een opbouwende zelfbruiner crème en bouw je kleur op naar jouw perfecte bruine teint!

Beste bruiningscrème bij Spraytanme

Een crème die zich aanpast aan je eigen huidkleur. Naast een geweldige hydraterende eigenschap zorgt de bruiningscrème ook voor een teint die lang blijft zitten. Daarnaast is de zelfbruiner voor je gezicht en lichaam gemakkelijk en streeploos aan te brengen. Ons uitgebreide collectie is geschikt voor alle huidtypen voor een prachtige bruine tan en geweldige glow.

Zelfbruiner crème aanbrengen

Het aanbrengen van bruiningscrème is zeer eenvoudig. Zorg voor een schone huid en breng gemakkelijk je crème aan in ronddraaiende bewegingen. Wanneer je geen zelfbruiner op je handen wilt dan adviseren we je een tanning handschoen te gebruiken zodat je vingers en handpalmen schoon blijven. Even laten drogen en aankleden. Kies je favoriete outfit en straal!

Bruiningcreme kopen?

Bij Spraytanme kun je bruiningscreme en zelfbruinende dagcreme kopen met verschillende bruintinten van de beste merken als Loving tan, b.tan en Vita Liberata. Wanneer je op werkdagen voor 20.30uur besteld dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. En heb je vragen? Spreek ons aan in de Whatsapp chat en we helpen je graag verder.