Tanning oil

Ontdek het prachtige glanzende effect van tanning oil. Geschikt voor iedere huidtype. Daarnaast is de bruiningsolie geheel kleurloos en transparant. Een bruin zonder zon voor het gehele lichaam die je niet hoeft te spoelen. Gemakkelijk aan te brengen voor een prachtige gebruinde kleur. Zonneolie is een perfecte bruiner voor een verleidelijk kleur op je benen of gezicht.

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Tanning oil online bij Spraytanme

Zonneolie is een perfecte bruiner voor mensen met een drogere of rijpere huid. De bruiningsolie geeft een mooie tan zonder de huid uit te drogen. Het mooie aan de tanning oil is dat je hem niet hoeft af te spoelen. Aanbrengen, aankleden en je tanning ontwikkelt zich intussen in een prachtige glow.

Geweldige glow met Zonneolie

Een geweldige glow en gemakkelijk aan te brengen. Verwacht niets anders van de tanning oil tijdens elke tanning sessie. Boven dat hoef je de bruiningsolie niet af te spoelen. Perfect voor degene met een drogere of rijpere huid. Zonneolie geeft je huid die geweldige glans en hydratatie die het verdient.

Vragen aan Spraytanme? Stel ze via de Whatsapp chat

We helpen je graag verder met ons advies via de Whatsapp chat. Dus kom je er even niet uit laat het ons gerust weten. Bestel je op werkdagen voor 20.00u je tanning oil dan verzenden we dezelfde dag nog je bestelling. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van een golden glow. En weet je wat nog mooier is? Wanneer je bij ons voor 35,- besteld dan krijg je je bestelling Gratis Thuisbezorgd.