Zelfbruiner gezicht

Zelfbruiner voor je gezicht verbergt oneffenheden en vermoeidheid en geeft je elke dag een prachtige frisse uitstraling. Spraytanme heeft het beste assortiment bruin zonder zon gezicht voor je beauty routine. De beste merken self tan zoals Marc Inbane, White to Brown en Bondi Sands voor je gezicht.

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond

Bruin zonder zon gezicht

Ook zo graag een mooie bruine kleur op je gezicht? Spraytanme heeft alleen de beste natuurlijke gezichtsbruiners voor een egale tan in de collectie. Kies voor de tanning voor je gezicht die jouw voorkeur heeft. Wij hebben de beste merken gezichtsbruiner, bijvoorbeeld Marc Inbane spray en Bondi Sands voor gezicht. Verkrijgbaar in verschillenden kleuren.

Wat is de beste zelfbruiner voor je gezicht

Ook al is de pandemie nog niet voorbij, we kunnen wel een oppepper gebruiken. De perfecte oplossing zijn zelfbruinende producten! Je hoeft niet bang te zijn dat je eruit gaat zien als een wortel of sinaasappel. We hebben de best geteste zelfbruiner merken voor iedere huidtype. Omdat het assortiment nogal overweldigend kan zijn hebben we een top 5 beste zelfbruiners samengesteld voor je gezicht.

Zelfbruiner aanbrengen op je gezicht

Voordat je begint met je tanning sessie, is het aan te raden om je gezicht te scrubben. Dat verwijdert dode huidcellen om oneffenheden te voorkomen. Zorg er wel voor dat je scrub niet op olie is gebaseerd of gebruik een scrub mitt. Laat je huid tot 20 minuten drogen na het baden of douchen voordat je de zelfbruiner op je gezicht aanbrengt. Verdeel de zelfbruiner gelijkmatig over je gezicht. Gebruik hierbij bij voorkeur een tanning mitt of kabuki brush. Laat de zelfbruiner goed drogen. Om dit proces te versnellen kun je een föhn gebruiken. Was na iedere sessie je handen om vlekken te voorkomen.

Self tan voor je gezicht

Geniet snel van één van onze natuurlijke zelfbruiners en ontdek onze collectie gezichtsbruiner zoals spray,lotion, olie en bruiningsdruppels. Want voor 20:30 besteld is morgen in huis! Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte gezichtsbruiner voor jouw huid? Chat met ons via de WhatsApp Chat.