Bondi Sands

Wat je levensstijl ook is, Bondi Sands self tanning heeft een uitgebreide salonkwaliteit zelfbruiner collectie foam en mist voor je gezicht en benen. Australische perfectie voor een natuurlijke bronzen bruining die je huid tegelijk voedt en hydrateert. Vind je favoriete zelfbruiner in onze collectie.

Resultaat 1–20 van de 26 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 26 resultaten wordt getoond

Bondi Sands zelfbruiner voor gezicht en lichaam

De zelfbruiner staat bekend als een hoogwaardige self tanning merk met een salonkwaliteit formule. Het is een bekend merk met vele zelfbruiner liefhebbers die hun kleurtje naar het volgende niveau willen tillen. De Bondi Sands self tanning foam en mist zijn populaire keuzes wat betreft zelfbruiners en Spraytanme heeft een uitgebreide collectie op voorraad; of je voorkeur nu uitgaat naar een light/medium teint, dark of ultra dark tan, wij hebben het voor je.

Zelfbruiner foam

Op zoek naar bruiningsmousse? Bij Spraytanme vind je een breed assortiment foam van salonkwaliteit die je in verschillende kleurtinten kunt kopen. Bovendien garandeert Bondi Sands foam een gelijkmatige dekking en hydraterende afwerking. Hierdoor wordt het zelfbruinen met de foam een fluitje van een cent.