Bodylotion met zelfbruiner

Zelfbruinende Bodylotion

Met onze collectie getinte bruinende bodylotion voed je je huid en tegelijkertijd ontvang een mooie subtiele kleur. Een heerlijke traktatie voor je lichaam. Niet alleen je huid verzorgen maar er ook nog eens geweldig verzorgd uitzien en stralen. Maak je beautyroutine compleet met de getinte bruinende bodylotion voorzien van heerlijke verzachtende extracten en innovatieve formules.

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Getinte bodylotion voor een stralende huid

Onze collectie hydraterende zelfbruinende bodylotion is ideaal te gebruiken als dagelijkse moisturizer of als onderhoud van je kleurtje. Zo houd je langer plezier van je opgedane zomerse kleurtje.

Ontdek onze collectie zelfbruinende bodylotion

Bodylotion geeft je huid niet alleen een mooie uitstraling en geweldige hydratatie, het verdoezeld de zichtbaarheid van imperfecties en laat je huid op natuurlijke wijze stralen. De bruinende bodylotion is gemakkelijk aan te brengen zonder vettig aan te voelen. Breng dagelijks aan om een natuurlijke kleur op te bouwen.

Getinte Bodylotion koop je bij Spraytanme

Omdat niet iedere huid hetzelfde is helpen we je graag persoonlijk verder met de juiste tanning producten. Wanneer je vragen hebt over een bepaald product uit onze collectie of je wilt weten welke bruinende bodylotion het beste bij jouw huid past. Spreek ons aan in de WhatsApp chat of mail ons en we beantwoorden zo snel mogelijk je vragen. Bestel je bij ons voor 20.30u dan verzenden we nog dezelfde werkdag je producten en kun je snel genieten van een stralend gehydrateerd bruin huidje.

Bekijk onze gehele assortiment zelfbruiners  of lees meer over zelfbruinende bodylotion.