Geplaatst op 1 Reactie

Marc Inbane spray of tanning mousse

marc inbane spray of mousse

Marc Inbane Spray of tanning Mousse

Marc Inbane heeft nu naast de tanning spray ook een tanning mousse. 

We krijgen vaak de vraag wat nu het verschil is tussen de spray en de mousse.

Het verschil zit met name in in de ingrediënten.

In de Marc Inbane Tanning Mousse zit Verder lezen Marc Inbane spray of tanning mousse

Geplaatst op 1 Reactie

Hoe tanning spray aanbrengen op je gezicht

Benodigde tijd: 15 minuten.

Hoe gebruik je de self tan op je gezicht?

Een egale teint aanbrengen hoeft niet moeilijk te zijn. Met onze ‘how to’ kun je gemakkelijk de tanning spray aanbrengen op je gezicht. We leggen stap voor stap uit hoe je de self tan op je gezicht kan aanbrengen. Zodat je kan genieten van een egaal en natuurlijk gebruinde huid. Tanning spray op je gezicht aanbrengen hoeft echt niet moeilijk te zijn!

 1. Scrub je huid 24 uur voor je tanning sessie

  Reinig je huid 24 uur van te voren met een scrub en/of een scrub handschoen. Gebruik een kleine hoeveelheid scrub op de vochtige huid. Breng aan met je vingertoppen met masseer de scrub met kleine cirkelvormige bewegingen. Tip: Laat de scrub 10 minuten inwerken en spoel vervolgens af met lauwwarm water. Dep je huid droog.

  Door te scrubben worden de oude/dode huidcellen verwijderd, waardoor je huid weer glad en glanzend wordt. Hierdoor wordt het eindresultaat na het aanbrengen van je tanning spray fantastisch en blijft je tint langer behouden.

  Waarom 24 uur van te voren?
  Na het scrubben blijven bij sommige huiden de poriën openstaan, ga je vervolgens sprayen, dan spray je de Tanning Spray in de poriën, vervolgens sluiten de poriën en krijg je zwarte puntjes (lijken op mee-eters).

 2. Aanbrengen van tanning spray op je gezicht

  Schudt de tanning spray goed voor gebruik en breng vervolgens aan op 30cm afstand met snelle, korte ‘S’-bewegingen. Laat de self tan vervolgens 10 minuten drogen aan de lucht. Je kunt het drogen versnellen door het gebruik van een föhn.

  Tip: Dek eventueel je haren af, dit wordt zeker geadviseerd wanneer je blond haar hebt.

 3. Aanbrengen van tanning spray met een tanning handschoen

  Spray de tanning mist over de hele tanning handschoen. Breng vervolgens op je gezicht aan met vloeiende bewegingen voor de beste verdeling. Laat de spray 10-15 minuten drogen of versnel het proces door het gebruik van een föhn.

 4. Tanning spray aanbrengen met een kaki brush/powder brush

  Breng de self tan op je gezicht in vloeiende en snelle ‘S’-bewegingen. Laat de tanning 10 seconden drogen. Gebruik de kaki brush of de powder brush voor het egaal verdelen van de tanning over je huid. Door met snelle en vloeiende bewegingen over je huid te bewegen.

  Je kunt ook de spray rechtstreeks op je kaki brush of powder brush aanbrengen en vervolgens aanbrengen op je huid. Breng hiervoor een kleine hoeveelheid spray aan op je brush. Dep het teveel aan tanning vloeistof op de brush af op een tissue. Breng daarna aan op je huid met snelle en vloeiende bewegingen.

  Laat de tanning spray 10-15 minuten intrekken of versnel het droogproces door het gebruik van een föhn.

 5. Inwerken van de tanning spray

  Nadat je de tanning spray hebt aangebracht heeft de self tan 3 uur nodig om volledig zijn werk te doen. Tijdens deze 3 uur is het verstandig om niet in contact komen met water (niet sporten, overmatig zweten o.i.d.) om de bruine teint optimaal te laten ontwikkelen.

  Na 3 uur is de spray goed ingetrokken. Het beste is om na die tijd te douchen/spoelen met lauw water (zonder zeep). Laat de spray langer (6 uren) zitten voor een intensere en diepere teint.

Wil je meer tips en informatie over het aanbrengen van tanning spray op je gezicht?

Self tan aanbrengen en tanning spray aanbrengen op je gezicht

Ben jij op zoek naar meer informatie voor een vlekkeloze kleur? Of zoek je de perfecte self tan voor op je gezicht? Bij Spraytanme ben je aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime collectie zelfbruiners. Van tanning spray, mousse en lotion tot getinte dagcrème en tanning accessoires. Met Spraytanme geniet je elke dag van een vlekkeloze teint. Spraytanme helpt je ook graag met het vinden van de beste tanning voor jouw huid.

Geplaatst op Geef een reactie

Best geteste zelfbruiner

top-5-best-geteste-zelfbruiners-spraytanme

Onze top 5 best geteste bruin zonder zon zelfbruiners!

We weten maar al te goed dat de beste bruin zonder zon vinden een uitdaging kan zijn. Wij hebben de best geteste top 5 bruin zonder zon voor je op een rijtje gezet.

Er zijn wel honderden producten, en ze claimen allemaal de beste te zijn. Ze komen in alle vormen voor, van lotion, gel, crème, spray’s tot mousse. Verder lezen Best geteste zelfbruiner

Geplaatst op Geef een reactie

Beste bruin zonder zon voor je benen

Zelfbruiner voor je benen

Snel mooi egaal bruine benen. Wie wil dat nu niet. Met onze bruin zonder zon voor je benen kun je gemakkelijk je benen een mooie bruine glow geven om jaloers op te zijn. Bij Spraytanme willen we altijd de beste producten aanbieden. Hierbij verzamelen we de beste zelfbruiner voor je benen, op basis van jullie feedback.

Een kick-start voor jou zomerse benen is dan wel een goede zelfbruiner. In no-time een stel prachtige bruine benen zonder Zon.

Wij hebben de 5 Beste geteste Bruin zonder Zon voor je Benen op een rijtje

Verder lezen Beste bruin zonder zon voor je benen

Geplaatst op Geef een reactie

Beste Zelfbruiner voor Mannen

Top 5 Beste Zelfbruiner voor Mannen

Is je huid aan een kleurtje toe? Geen paniek! Bestel je voor 20.00u dan heb je binnen één werkdag de perfecte glow om jaloers op te zijn! Wij hebben een uitgebreid assortiment zelfbruiner voor mannen. 

Ja, ook voor mannen is de Zelfbruiner een uitkomst. Sinds de ontwikkeling van de zelfbruiners tot een uitstekende kwaliteit met een professioneel natuurlijke uitstraling.

Er zijn wel honderden bruin zonder zon producten, en claimen allemaal de beste te zijn. Maar hoe zit dat dan met een spray tan voor mannen. Kies bij ons de beste zelfbruiner voor mannen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan spray’s, mousse, olie en zelfbruiner lotion. Zo geniet je van de beste bruin zonder zon.

Om de Beste zelfbruiner voor mannen te vinden hebben we voor jouw een Top 5 samengesteld.

Verder lezen Beste Zelfbruiner voor Mannen
Geplaatst op Geef een reactie

Zelfbruiner? Hoe werkt dat nou

Dus zo wordt je bruin van een Zelfbruiner!

Heb je enig idee hoe een zelfbruiner eigenlijk werkt? Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met een Zelfbruiner werd ik toch best wel nieuwsgierig.

Vragen als, wordt je dan niet oranje en is het wel veilig? Hoe word je eigenlijk bruin van een zelfbruiner. In ieder geval was ik nieuwsgierig want: HOE WERKT DAT NOU EEN ZELFBRUINER.

Verder lezen Zelfbruiner? Hoe werkt dat nou

Geplaatst op Geef een reactie

Bondi Sands Liquid Gold Zelfbruiner olie | Uitgelicht door Spraytanme

Er zijn 2 soorten Bondi Sands Liquid Gold olie. De ‘Liquid Gold’ en de ‘Liquid Gold everyday Gradual’ zelfbruinende olie.

Wat is nu het verschil en hoe gebruik je deze producten.

Verder lezen Bondi Sands Liquid Gold Zelfbruiner olie | Uitgelicht door Spraytanme

Geplaatst op Geef een reactie

Welke Zelfbruiner formule Kiezen

Welke Zelfbruiner formule Kiezen

Wat voor zelfbruiner type ben jij?

Een zelfbruiner formule kiezen is toch best wel een dingetje. Er zijn zoveel merken en kleuren dat het moeilijk kiezen is. Het draait vaak vooral om een persoonlijke voorkeur als het gaat om de formule. Wanneer het gaat om de juiste formule Verder lezen Welke Zelfbruiner formule Kiezen

Geplaatst op Geef een reactie

Hoe geef je een mooie uitstraling aan je bleke gezicht in de winter

3 Tips voor een mooie uitstraling voor je winter gezicht

De kou en het gebrek aan de zon geeft mij altijd een ‘winter gezicht’. Mijn huid krijgt een bleke kleur en voelt droog aan en mijn ogen zien er vermoeid uit. De winter heeft de eigenschap om je teintje uit je gezicht te trekken en wat overblijft is een bleek en grauw gezicht.

Het kan dan ook heel frustrerend zijn om Verder lezen Hoe geef je een mooie uitstraling aan je bleke gezicht in de winter

Geplaatst op Geef een reactie

Tip voor melkflessen en witte benen

bruine benen en melkflessen

Heb jij ook last van witte benen. En verbranden jouw melkflessen snel in de zon?

Bijna het hele jaar zijn mijn benen bedekt onder een laagje kleding. Dan maakt het me meestal niet zoveel uit dat ik melkflessen heb en storen mijn witte benen mij niet.

Maar.

Er zijn tijden dat ik toch wel verlang naar een kleurtje. Een gezonde gloed op mijn benen. Zongebruinde armen.

Ik heb een lichte huid en Verder lezen Tip voor melkflessen en witte benen