Zelfbruiner mousse

Op zoek naar een zelfbruiner mousse? Bij Spraytanme hebben we een uitgebreide collectie tanning mousse in allerlei tinten. Je kunt kiezen uit ultra donkere tot lichte kleuren en zelfs instant of opbouwende kleurmogelijkheden vinden in onze winkel! Ben je geïnteresseerd in die perfecte tint? Ontdek dan hier alle verschillende soorten die er zijn

Resultaat 1–20 van de 60 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 60 resultaten wordt getoond

Zelfbruiner mousse verkrijgbaar van echte A-merken

Onze zelfbruinende mousse in verkrijgbaar in verschillende kleurdiepten. Of je nu een wat lichter kleurtje wilt of juist een hele donkere teint, bij ons vind je wat je zoekt. In onze webshop bestel je de beste zelfbruiners die er op de markt zijn. Wij beschikken over bruiningsmousse van diverse gerenommeerde merken. Zo schaf je bij ons Marc Inbane mousse aan, die erg lang op jouw huid blijft zitten. Ook onze Whitetobrown self tan mousse, die geschikt is voor ieder huidtype, is erg populair.

Soorten tanning mousse

Er zijn drie soorten bruiningsmousse die je helpen om een mooie huidskleur te krijgen. Wil je onmiddellijk resultaat? Kies dan een instant zelfbruiner en geniet meteen van een mooie teint! Wil je je teint langdurig of zelfs onderhouden, dan kun je het beste de geleidelijke zelfbruiner mousse gebruiken die goed samengaan met elke levensstijlkeuze! En bovendien zijn er wash offs waarmee ze ook snel verwijderd kunnen worden

Zelfbruinende mousse aanbrengen

De beste manier om een zelfbruinende mousse aan te brengen is door eerst de huid te hydrateren. Gebruik dan een bodylotion met een olievrije formule en wacht tot die helemaal in je huid is opgenomen voordat je de mousse daarover aanbrengt. Doe dit met tanning handschoen, dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling zonder vlekken of strepen, terwijl je handen schoon blijven!

Neem contact met ons op

Kies voor onze zelfbruiner mousse en zorg voor een mooie, donkere teint. Indien je liever een lichter kleurtype wilt, kun je altijd onze zelfbruiner lotion kopen. Twijfel je? Vraag dan om persoonlijk advies. Wij vertellen graag welk product het meest geschikt is voor jouw huid. Hiervoor neem je eenvoudig contact met ons op via onze chatfunctie.