Minetan

Voor elke huid de perfecte kleur, gemakkelijk aan te brengen en zonder oranje ondertoon. Gewoon die perfecte teint waar je mee kan stralen! In onze collectie vind je een ruim assortiment Mine tan zelfbruiningsfoam, inclusief facial mist, minetan violet everyday glow en meer.

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Zelfbruiningsfoam voor lichaam en gezicht

Bij Spraytanme hebben we een uitgebreide collectie van de beste Minetan zelfbruiner mousse op voorraad. De beste kleuren voor elke huidtype en iedereen die een egaal bruine tan en perfecte uitstraling wil. Ontdek onze collectie Mine tan die past bij je lichaam, routine en je levensstijl. Gewoon een langdurige, diepe en natuurlijke look.

De beste zelfbruinende Minetan mousse

Een egaal bruine tan ontwikkel je het snelst met deze self tan mousse zonder oranje ondertoon en welbekende zelfbruiner geur. Of je nu kiest voor de original, Caramel voor de lichtere huidteinten of voor een opbouwende Minetan Violet everyday glow. Je bruiningseffect ontdek je al na één uur. Voor een diepere tan laat je de mousse drie uren ontwikkelen. Geniet ook eenvoudig van een streeploze en perfecte tan van Minetan!

Koop je tanning foam bij Spraytanme

Ontwikkeld voor jou specifieke bruiningsbehoefte en geschikt voor iedere huidtype en alle huidtinten; vind je favoriete bruiningsfoam in onze uitgebreide collectie body foundation. Voor 20:30 uur besteld en we verzenden vandaag nog je favoriete tanning voor een prachtige zomerse gloed. Bij ons kun je er altijd op reken voor de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast ontvang je bij iedere bestelling een cadeautje. En vergeet niet, wanneer je bestelling boven de 30 euro komt wordt deze Gratis thuisbezorgd!