Fake Bake

FAKE-BAKE-self-tanning-zelfbruiner-spraytanme-nl
FAKE BAKE

Fake Bake is ‘s werelds grootste onafhankelijke zelfbruiner merk met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van revolutionaire tanning producten. In 1995 bracht de alleenstaande moeder van twee kinderen, Sandra Vaughan het merk op de markt in Amerika. Vervolgens introduceerde ze in 2001 de producten in het Verenigd Koninkrijk. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf en is dé favoriet van vele internationale sterren, beauty experts en professionele salons.

Vrij van conserveringsmiddelen en parabenen!

Het assortiment is een zelfbruiner met natuurlijke ingrediënten waarbij alle producten vrij zijn van kunstmatige conserveringsmiddelen en parabenen. De producten zijn aangenaam geparfumeerd en bevatten het ‘Triple Tan’ formule: DHA, Erythulose & DMI. Deze combinatie van ingrediënten zorgen voor een egale en natuurlijk ogende vakantie kleur die langer meegaat.

Fake Bake als favoriet

Met de vele awards op zak is Fake Bake een absolute leider op het gebied van zelfbruining. De producten worden zowel door veel beauty editors als ook bloggers en beroemdheden gebruikt. Beroemdheden als Miley Cyrus, Britney Spears, Jennifer Aniston, Cheryl Cole zijn allemaal fan.

Fake bake 10% winterkorting

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten