Marc Inbane druppels

Marc Inbane druppels zijn gemakkelijk te mengen in je favoriete dagcrème of bodylotion. Het resultaat is een natuurlijke bruine teint die lang blijft, ook onder je make-up. De Marc Inbane tanning drops geven je huid een prachtige gloed en uitstraling!

Marc Inbane tanning drops beste tanningscosmetica

Marc inbane druppels zijn de perfecte oplossing voor iedereen die een gezonde, mooie teint wil. Het kan zowel door vrouwen als mannen gebruikt worden – iedereen zal van de verbluffende bruine tan genieten! 3 uren na het gebruik van de tanning drops zul je merken dat je bruine kleur perfect in je huid is getrokken. De vegan mix van vitaminen en mineralen geeft je die stralende teint waar iedereen het over heeft.

Hoe gebruik je de Tanning druppels?

Maak eerst je huid schoon. Draai dan aan de onderzijde om de Marc Inbane druppels te activeren en meng die met je favoriete crème in je hand. Je kunt een gelijkmatige gezonde sunkissed kleur creëren door 2-3 druppels te gebruiken of 4 tot 5 tanning drops voor een prachtige gloed en uitstraling. Het is heel gemakkelijk!

Tip: Vergeet niet om je huid te scrubben voor je tanning sessie! Gebruik de black exfoliator en/of de scrub mitt. Het scrubben van je huid zorgt dat oneffenheden verdwijnen en naturaliseert je natuurlijke huidoliën. Dit zorgt voor een vlekkeloze en egaal resultaat.

Hoe breng je de Marc Inbane druppels aan?
Hoe breng je de Marc Inbane scrub aan?

Marc Inbane druppels kopen bij Spraytanme

Marc Inbane druppels zijn een must voor iedereen die op zoek is naar die zomerse gloed. Ze geven je een prachtige, gouden huid plus ze hydrateren je gezicht zodat het niet droog aanvoelt! Bestel je voor 20.00 uur, dan heb je je tanning drops morgen al in huis. Met slechts één keer aanbrengen heb je dan als snel een mooie gloed! Vanaf €35 gratis thuisbezorgd of laat de druppels afleveren op jouw voorkeursadres. We zijn heel blij dat we je kunnen helpen om je dag nog perfecter te maken – stuur ons een Whatsapp of e-mail als ons team nog iets anders voor je kan doen 😉