Snel bruin worden

Snel bruin worden - gebruinde vrouw in bikini

Hoe kan je snel bruin worden

Een egaal bruine kleur zonder veel moeite is echt mogelijk. Zonder de schadelijke gevolgen van de zon kun je met een zelfbruiner gemakkelijk en snel bruin worden. De kleur is niet van een echt gebruinde huid te onderscheiden. Geweldig voor onder je make up en die geweldige zomerse outfit. Ga ook met een geweldige uitstraling de deur uit en bekijk onze uitgebreide collectie zelfbruiners.

Snel bruin worden tips

De snelste en veiligste manier om bruin te worden is het gebruik van een self tanner. Uitvoerig getest en van de hoogste kwaliteit zijn er zelfbruiners met de mooiste natuurlijke teinten verkrijgbaar. Binnen 5 minuten een geweldige, egale gebruinde teint. Dit is sneller dan de zon of zonnebank, minder schadelijk voor je huid en je portemonnee. Let wel op! Je kunt met een zelfbruiner verder bruinen in de zon, maar een self tanner biedt je geen bescherming tegen de zon. Gebruik dan ook een zonnebrandcrème met de juist beschermingsfactor en smeer je goed in.

Jezelf bruin eten

Ja, het klinkt gek maar van bepaalt eten kun je sneller bruin worden. Neem nou bijvoorbeeld wortels en tomaten maar ook paprika en courgette. En bepaalde fruitsoorten als perzik en mango. Deze groenten en fruit bevatten een stofje genaamd betacaroteen. Dit wordt door je lichaam omgezet in vitamine A en ondersteunt de aanmaak van melanine, dat de huid verkleurd.

De beste plek om snel te verkleuren

Sneller bruin worden door reflecteren van uv-straling door water. Je wordt sneller bruin aan de zee op het strand of langs het zwembad. Vergeet ook de sneeuw niet. Sneeuw weerkaatst ook veel uv-straling voor een snelle kleur op je gezicht.

Verzorging van je huid

Om snel een kleurtje te krijgen is het belangrijk dat je je huid goed verzorgd. Scrub je huid een dag voor je de zon in gaat met een milde scrub. Zo verwijder je losliggende huidcellen en kunnen je nieuwe huidcellen gemakkelijk verkleuren en wordt je sneller bruin. Daarnaast is een goede hydratatie van je huid ook belangrijk. Een gehydrateerde huid zal niet alleen sneller maar ook langer bruin blijven.

Spraytanme zelfbruiners

Een uitgebreide collectie zelfbruiners voor een snelle teint die niet van echt is te onderscheiden. De beste merken als Marc Inbane, Bondi Sands en WhitetoBrown. Geen nep kleurtje maar een echte bruine teint zonder oranje gloed. Wanneer je vragen hebt over de juiste zelfbruiner voor jouw huid, spreek ons dan aan in de whatsapp chat en we helpen je graag verder. Bestel je je zelfbruiner voor 20.00u dan sturen we je bestelling dezelfde dag nog op. Zo kun je snel genieten van een mooie bruine kleur op je huid.