Tanning spray Marc Inbane

Zou het niet geweldig zijn als je een natuurlijk ogende bruine kleur kunt krijgen zonder echt in de zon te hoeven gaan? Heb je een hekel aan het idee om je huid mogelijk te beschadigen, maar wil je toch die perfecte gloed? De Tanning spray van Marc Inbane is een revolutionair huidverzorgingsproduct die je leven letterlijk zal veranderen. Wanneer je de Marc Inbane natural tanning spray het eenmaal hebt geprobeerd, ga je nooit meer terug naar gewone zelfbruinende producten! Je kunt ons later bedanken.

Wat is de beste tanning spray?

Tanning Spray van Marc Inbane wordt gezien als de beste en ultieme spray-on tanning met een volledig natuurlijke oplossing. De geavanceerde spraytantechnologie combineert eeuwenoude natuurlijke ingrediënten om een ideale zelfbruiner te creëren die er geweldig uitziet, aanvoelt en ruikt.

De zelfbruinende natural tanning spray van Marc Inbane is ontwikkeld als een alternatief voor diegenen die graag voor hun huid zorgen en tegelijkertijd die perfecte bruine kleur willen bereiken zonder gedoe. De spray tanning van Marc Inbane is gemakkelijk aan te brengen en geeft je binnen enkele minuten die stralende bruine teint. Het is veilig en bevat geen parabenen en de formule bevat natuurlijke DHA voor een mooie kleur.

Hoe gebruik je tanning spray van Marc Inbane?

Tanning Spray van Marc inbane aanbrengen! Gebruik deze gemakkelijk te gebruiken spray vanaf 30 cm afstand. Maak vloeiende snelle ‘S’ bewegingen tijdens het spuiten voor een gelijkmatige verdeling. – de tanning spray 10-15 minuten drogen is genoeg. Wanneer je weinig tijd hebt kun je dit proces versnellen door je huid te drogen met een föhn. De spray heeft drie uren nodig om in te trekken. Hierna kun je douchen kun je de ‘guide colour’ spoelen met lauwwarm water. We raden je aan om tijden het gebruik van de Marc Inbane natural tanning spray de kabuki brush of tanning handschoenen te gebruiken, die het aanbrengen gemakkelijker dan ooit maken, dus maak je nu klaar om te bronzen!

Tanning Spray Marc Inbane aanbrengen
Bruine benen met Marc Inbane natural tanning Spray

Waar koop je natural tanning spray

Wil je je gezicht en lichaam een natuurlijke gouden gloed geven? Bij Spraytanme vind je het complete assortiment Marc Inbane natural tanning spray voor op je gezicht en lichaam. De natuurlijke bruiningsspray van Marc Inbane laat je stralen op je eigen individuele manier. Koop je natuurlijke bruiningsspray bij Spraytanme. Bestel voor 20.00uur en je bestelling wordt vandaag nog verzonden!

Benieuwd naar de hele collectie Marc Inbane? of bekijk onze gehele assortiment zelfbruiners.
Bij Spraytanme vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte tanning sessie, bekijk alle self tanning accessoires.