Bondi Sands tanning foam

Bondi Sands the Australian tan geeft een fantastische ervaring wanneer het gaat om een perfecte bruine tan. Een geweldige bruin zonder zon waar velen jaloers op zullen zijn. De toegevoegde ‘guide colour’ zorgt dat de zelfbruiner gemakkelijk is aan te brengen met de Bondi Sands glove en bovendien is de tan geschikt voor iedere huidtype en je gehele lichaam. Bij Spraytanme verkrijgbaar in Bondi Sands tan spray, self tanning foam en bruiningsolie.

Bondi Sands self tanning foam

Meer dan alleen een bruine teint en bovenal een geweldige ervaring. Met een perfecte uitstraling waar iedereen jaloers op zal zijn en een niet van een echt te onderscheiden bruine tan. Vanwege de groene ondertoon maar bovenal de hoogwaardige ingrediënten geeft deze zelfbruiner een bruine kleur zonder oranje gloed. Door de toegevoegde ‘kleurengids’ weet je precies waar je bent geweest en waar je nog moet smeren. Hierdoor ontvang je een vlekkeloos resultaat.

Bondi Sands tanning foam

Bondi Sands heeft een uitgebreide collectie van de beste en populairste tanning. Van Bondi Sands tan spray tot de geliefde Bondi Sands tanning foam. Voor een lichte kleur met de light/medium foam tot de aller donkerste tan met de Aero ultra dark foam. Je kiest zelf je kleur! Binnen no-time tover je je huid om met een zonovergoten kleur. Al na één uur kun je je huid spoelen voor een lichte tan. Voor een diepere donkere tan laat je de foam langer inwerken.

Bondi Sands glove

Voor een egale kleur adviseren we altijd het gebruik van een tanning glove. Hiermee kun je gemakkelijk je tanning aanbrengen en blenden zonder vieze handen te krijgen. Dit resulteert in een prachtige egale kleur zonder vlekken. De Bondi Sands glove is daarvoor een uitstekend hulpmiddel van hoge kwaliteit. Je kunt hem tweezijdig gebruiken. Na gebruik spoelen en aan de lucht drogen voor je volgende tanning sessie.

Self tan foam

Wij adviseren je graag welke Australian tan van Bondi Sands het beste bij jouw huid past. Dus kom je er even niet uit of heb je meer informatie nodig? Spreek ons aan in de chat en we helpen je graag verder. Bestel je je favoriete Bondi Sands tanning foam voor 20.00uur dan verzenden we deze dezelfde werkdag nog naar je toe!

Meer Bondi Sands

Bondi Sands uitgebreide collectie
Al onze zelfbruiners op een rij
Je huid voorbereiden op een perfecte kleur

OOK INTERESSANT