Geplaatst op Geef een reactie

Zelfbruiner voorbereiding voor een perfecte Tan

zelfbruiner voorbereiding voor de perfecte tan

De perfecte zelfbruiner voorbereiding

Een goede zelfbruiner voorbereiding kan het verschil maken tussen een egaal resultaat en een volledige ramp. Met de onderstaande tips voor de perfecte zelfbruiner voorbereiding kun je je zelfbruiner gemakkelijk aanbrengen en heb je de juiste basis voor een prachtig bruin resultaat.

• Doe 24-48 uur voor het aanbrengen een patch test. In zeer uitzonderlijke gevallen, kun je allergisch zijn voor DHA(een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet) of een ander ingrediënt die de zelfbruiner bezit.

• Wax je huid 24 uur ervoor/scheer 12 uur voor het aanbrengen. Het is niet aan te bevelen om zelfbruiner op een rode of geïrriteerde huid te smeren. Geef de huid de kans te herstellen voordat je de zelfbruiner aanbrengt.

• Scrub je huid voor je tan. Het verwijderen van dode huidcellen zal je helpen tegen oneffenheden en geeft een egaal effect. Voor de perfecte voorbereiding adviseren we natuurlijk onze Beanbody Coconut Coffee Scrub 🙂

• Gebruik 24 uur voor het aanbrengen een olie vrije lotion voor de droge gebieden als, knieën, ellebogen, en hielen. Een droge huid neemt meer vloeistof op. De lotion zorgt dat de huid gehydrateerd is en zorgt ervoor dat de zelfbruiner mooi, egaal opneemt.

• Gebruik een tanning handschoen, wegwerp handschoenen of was je handen goed tussendoor, na elke gedeelte van je lichaam die je smeert. Dit helpt verkleuring en vlekken op je handpalmen voorkomen.

• Ga niet douchen en maak geen gebruik van zeep, olie, lotion, parfum of deodorant op de dag zelf. Dit kan een barriere vormen op je huid en ervoor zorgen dat de zelfbruiner zich niet goed ontwikkeld en kan strepen en vlekken veroorzaken.

• We adviseren om ‘s avonds je zelfbruiner aan te brengen. Het is minder belastend voor je dagelijkse routine en zal de keuze van je dagelijkse outfit niet beïnvloeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *