Zelfbruiner voorbereiding voor een perfecte Tan

on
zelfbruiner voorbereiding voor de perfecte tan

De perfecte zelfbruiner voorbereiding

Een goede zelfbruiner voorbereiding kan het verschil maken tussen een egaal resultaat en een volledige ramp. Met de onderstaande tips voor de perfecte zelfbruiner voorbereiding kun je je zelfbruiner gemakkelijk aanbrengen en heb je de juiste basis voor een prachtig bruin resultaat.

 
 • Doe 24-48 uur voor het aanbrengen een patch test.

  In zeer uitzonderlijke gevallen, kun je allergisch zijn voor DHA(een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet) of een ander ingrediënt die de zelfbruiner bezit.

 • Wax je huid 24 uur ervoor/scheer 12 uur voor het aanbrengen.

  Het is niet aan te bevelen om zelfbruiner op een rode of geïrriteerde huid te smeren. Geef de huid de kans te herstellen voordat je de zelfbruiner aanbrengt.

 • Scrub je huid voor je tan.

  Het verwijderen van dode huidcellen zal je helpen tegen oneffenheden en geeft een egaal effect. Voor de perfecte voorbereiding adviseren we onze body scrub en scrub handschoen.

 • Gebruik 24 uur voor het aanbrengen een olie vrije lotion voor de droge gebieden als, knieën, ellebogen, en hielen.

  Een droge huid neemt meer vloeistof op. De lotion zorgt dat de huid gehydrateerd is en zorgt ervoor dat de zelfbruiner mooi, egaal opneemt. Bekijk ook ons assortiment lotion voor een perfecte voorbereiding op je tanning sessie.

   

 •  Gebruik een tanning handschoen, powder brush of was je handen goed tussendoor, na elke gedeelte van je lichaam die je smeert. 
  Dit helpt verkleuring en vlekken op je handpalmen voorkomen. Een zelfbruiner handschoen is daarnaast gemakkelijk in gebruik en helpt je om je tanning mooi egaal uit te smeren. Bekijk nu onze collectie tanning handschoenen. Voor de moeilijker te bereiken plekken en je rug hebben we rug applicators.

 • Ga niet douchen en maak geen gebruik van zeep, olie, lotion, parfum of deodorant op de dag zelf.

   Dit kan een barrière vormen op je huid en ervoor zorgen dat de zelfbruiner zich niet goed ontwikkeld en kan strepen en vlekken veroorzaken.

   

 • Zorg voor een gehydrateerde huid na je tanning.

  Een gehydrateerde huid zorgt voor een langer behoud van je kleur. Onder houd je huid met onze lotion of dagcrème.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.