Zelfbruiner CombiDeals

Voor een geweldige uitstraling en het beste zelfbruiner resultaat hebben wij unieke combideals! Zo heb je altijd de juiste tools voor een langdurige bruine tan voor je tanning sessie.

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Zelfbruiner handschoen

Een zelfbruiner handschoen is onmisbaar voor je zelfbruiner sessie. Met de handschoen kun je de tanning gemakkelijk blenden voor een vlekkeloos resultaat en houd je je handen schoon. Begin altijd onderaan, bij je benen en werk naar boven. Gebruik de overgebleven zelfbruiner op je handschoen voor je gezicht, handen en voeten.

Scrub

Wanneer je met een zelfbruiner aan de slag gaat is een schone ondergrond belangrijk. Scrub daarom je huid minimaal 6 uren voor je tanning sessie. Hiermee verwijder je de dode huidcellen en reinig je de poriën. Zo blijft je teint beter zitten en heb je langer plezier van je kleur. Waar je op moet letten is dat je een olievrije scrub of een scrub handschoen gebruikt. Olie kan namelijk een filter over je huid aanbrengen waardoor je zelfbruiner niet goed ontwikkeld.

Bodylotion

Voor een langdurige bruine teint is hydrateren van je huid belangrijk. Zo blijft de kleur langer bestaan. Ook voor je begint met je tanning sessie is het belangrijk om je huid goed te hydrateren en een goede bodylotion. Met name je ellebogen, handen, knieën en enkels verdienen hierbij extra aandacht te geven. Een droge huid neemt namelijk meer zelfbruiner en hierdoor kunnen vlekken ontstaan.

Zelfbruiner combideals kopen bij Spraytanme

Een goede basis aan zelfbruiner producten is een must voor een geweldige gebruinde huid. Met onze combideals haal je dan ook alles in huis wat je nodig hebt voor die perfecte tanning sessie. Bestel je voor 20.30uur dan heb je je combideal morgen al in huis. Vanaf 30,- sturen we je pakketje ook nog eens gratis op. Wanneer dat nog niet genoeg is, ontvang je bij ons ook nog een kleinigheidje bij je bestelling. Wacht dus niet langer en bestel!