Tan spray

Rokjes dag in aantocht? Geen zorgen! De sleutel tot een perfect gebruinde tan. Onze producten bieden je een veilige manier van bruinen zonder schadelijke UV-stralen en laten je bovenal stralen van top tot teen. Tan spray geeft je lichaam een natuurlijk gebruind kleurtje voor een zomerse gloed. Ideaal voor iedereen die direct een gezond ogende kleur wil creëren zonder zon. Bij Spraytanme de beste merken als de Marc inbane tanning spray, Bondi Sands en Whitetobrown tanning. Tanning spray geeft je huid die prachtige glans en een laat je huid stralen.

Tan spray kopen bij Spraytanme

De zelfbruiner shop met de beste merken spray tan. Alleen hoogwaardige zelfbruiner merken voor die speciale sunkissed glow! Ons assortiment biedt de perfecte producten voor iedere huidtint: van een lichte sunkissed gloed tot een natuurlijke, diepe kleur. Wil je het hele jaar stralen met een gebruinde huid? Dan is een tan spray een must-have om in huis te hebben!

Natuurlijke sun-kissed look

Verrijkt met de beste ingrediënten voor een langdurige kleur en hydratatie waardoor de huid zacht, soepel en gevoed aanvoelt. De zelfbruiner spray is gemakkelijk aan te brengen met een tanning handschoen of brush zonder strepen. Je kunt de tanning gebruiken om je bestaande kleur te verbeteren of je huidige kleur een boost te geven.

De beste merken tanning spray

Met de beste merken zoals de Marc inbane tanning spray, Whitetobrown en producten van de merken Bondi Sands en Loving tan. Voor een lichte tot medium getinte huid. Om de beste kwaliteit tanning te kunnen bieden hebben we alleen de beste merken in ons assortiment. Dankzij deze effectieve manier van bruinen ben je niet alleen mooi getint na een geweldige zomervakantie of een bezoekje aan de zonnebank. Je huid bruinen is nu heel eenvoudig zelf te doen zonder schadelijke gevolgen.

Het hele jaar shinen met een tan spray

Een heerlijk verzorgde huid én een natuurlijk kleurtje voor een zichtbaar jongere en strakkere uitstraling. Met de geweldige Marc inbane tanning spray of de Whitetobrown tanning water creëer je een natuurlijk kleurtje zonder de zon in te hoeven. Deze slimme beauty oplossing is een veilige en effectieve manier om eenvoudig een geweldige uitstraling te ontvangen. Je huid ziet er glad en natuurlijk uit met een mooi gebruinde teint. Voor iedere huid hebben wij de perfecte spray tan.

Check ook onze volledige collectie zelfbruiner spray of benieuwd naar onze gehele collectie bruin zonder zon?
Bij Spraytanme vind je alles om een geweldige bruin huid te creeren, bekijk snel alle zelfbruiner accessoires