Spray Tan Salon

Tsjerkestrjitte 4 | 9041 AV  BERLTSUM
06 – 409 787 20

levertijden
EGAAL BRUIN IN SLECHTS
10 MINUTEN
DIRECT RESULTAAT!

gecertificeerd-personeel-spraytanme
GECERTIFICEERD EN
DESKUNDIG PERSONEEL

ster-beste-spray-salon
BESTE SPRAY TAN
SALON
VAN FRIESLAND

WAAROM SPRAYTANME

Alleen A-kwaliteit vloeistoffen
Professionele salon met afzuigsysteem
Voor ieder huidtype de juiste vloeistof
Veilig en goed voor de huid
Voor iedere leeftijd
Pinnen op locatie

spraytanme-salon-spray tan-afspraak1

salon-spray-tan-tarieven-spraytanme

 

scrub-tip-spray-tan-salon-spraytanme

 

Een Spray tan haal je bij Spraytanme in Berlikum

Een spray tan bij Spraytanme maakt het mogelijk om een mooi en egale bruine teint te krijgen in slechts 10 minuten. Heb je een bleke huid en word je moeilijk bruin of wil je je opgedane kleurtje onderhouden? Heb je een bruiloft, wedstrijd of optreden? Of wil je gewoon goed voor de dag komen met een fris en zelfverzekerd gevoel. Dan is de instant spray tan bij spray tan salon Friesland vast iets voor jou.

Veilig en verantwoord bruin met een spray tan

Door middel van een geavanceerde spuittechniek wordt er in 10 minuten een laagje DHA* op je huid verneveld, dat zorgt voor een heel mooi egaal en natuurlijk effect zonder strepen of vlekken. Dit gebeurt in een speciale spray tan cabine met afzuiging.

Voor elke huidtype hebben wij hoge kwaliteit spray tan vloeistof die wij allen uitgebreid hebben getest. Dus geen worteleffect maar een prachtig egaal bruine teint als resultaat. Afhankelijk van je huidtype blijft je tintje 7 tot 15 dagen zichtbaar en vervaagd geleidelijk.

Leuk voor een speciaal evenement of om met vriendinnen samen te doen!

 • ZO
  GESLOTEN
 • MA
  09:00-21:00
 • DI
  09:00-21:00
 • WO
  09:00-21:00
 • DO
  09:00-21:00
 • VR
  09:00-21:00
 • ZA
  GESLOTEN

 

SPRAY TAN BEHANDEL TIPS

VOOR DE SPRAY TAN

• Scrub! 8 uur ervóór

• Scheren 8-24 uur ervóór

• Wax / Laser beharing 24 uur ervóór

• Hydrateren tot 24 uur ervóór

Scrub je huid voor de spray tan met een scrubhandschoen (zonder olie), dit zal de kwaliteit van de tan sterk verbeteren en daarnaast zorgt het ervoor dat de huid de spray tanning vloeistof gelijkmatig opneemt. Heb je geen scrub? Geen probleem, je kunt na het douchen je huid stevig afdrogen, dit heeft ook een licht-scrubbend effect. Zorg daarnaast dat je tot 24 uur voor je spray tan zorg draagt voor een goed gehydrateerde huid. Een droge huid absorbeert de vloeistof te snel – wat zorgt voor oneffenheden in de spray tan. Let in het bijzonder op de droge gebieden zoals je ellebogen, knieën en voeten. Scrubben zorgt er ook voor dat je langer kunt genieten van je bruine teint en dat deze daardoor gelijkmatiger vervaagd. Douche liever niet vlak voor de spray tan of alleen met water.

TIJDENS JE SPRAY TAN AFSPRAAK

Vermijd ook het dragen van crèmes, deodorant, make-up en parfum tijdens de afspraak. Draag donkere loszittende kleding om ervoor te zorgen dat de bruine teint zich probleemloos kan ontwikkelen. Je kunt vlekken van de spray vloeistof uit je kleding wassen. Volg de aanwijzingen van de specialiste die jou behandelt precies op. Zo weet je zeker dat elk deel van jouw lichaam een egale spray tan krijgt. Trek niet meer kleding uit dan waar jij je prettig bij voelt. De specialiste stelt geen eisen aan jou: als jij je top of BH aan wilt houden is dat prima.

TIPS VOOR NA DE SPRAY TAN BEHANDELING

NA DE BEHANDELING

De werkzame stof in de vloeistof (DHA) waardoor je huid verkleurt heeft 24 uur nodig om tot het eindresultaat te komen.

Vermijd na de spray tan behandeling fanatiek sporten en excessief zweten.

Draag daarnaast losse, donkere kleding. De vloeistof kan erop afgeven en daarom een minder egaal resultaat geven. Mocht er toch wat vloeistof op je kleding zijn afgegeven dan is dit gemakkelijk uit te wassen.

Spoel de overtollige vloeistof op het juiste moment af. Neem hiervoor een snelle douche en gebruik geen zeep en shampoos. Dep je huid droog.

VERZORGING EN ONDERHOUD

Vermijd normale zeep/douchegel aangezien dit de spray tan sneller doet vervagen. Reinig met zachte producten en dep de huid droog.

Hydrateren! Hydrateren zal het behoud van de bruine teint aanzienlijk verlengen. Een Tanning Extender kan je ook helpen om je teint langer te behouden.

Om de kleur zo lang mogelijk mooi te behouden zijn in de salon en de webshop bij Spraytanme aanvullende voor- en nazorg producten verkrijgbaar. Ga regelmatig naar je salon voor nabehandelingen. Hiermee bouw je een intensere teint op en verleng je de houdbaarheid ervan.

Zorg goed voor je huid – een mooie huid laat je stralen!