Spray tan voor thuis

Populair bij vele beauty liefhebbers, make-up artists en iedereen die een bruine teint wil. Spray tan voor thuis kopen wordt steeds meer gezien als de beste keus om snel en gemakkelijk een perfecte uitstaling te creëren. Een tanning spray is ook geweldig als bronzing onder je make-up. Zelfs zonder make-up zal je met een spray tan stralen. Bij Spraytanme hebben we een brede collectie aan hoogwaardige, mooie tinten die passen bij jouw beautyroutine.

Een spray tan koop je gemakkelijk online bij Spraytanme

Een spray tan bij Spraytanme maakt het mogelijk om een mooi en egale bruine teint te krijgen in slechts een paar minuten. Heb je een bleke huid, word je moeilijk bruin of wil je je zomerse kleurtje onderhouden? Heb je een bruiloft, wedstrijd of optreden? Of wil je gewoon goed voor de dag komen met een fris en zelfverzekerd gevoel. Dan is de spray tan voor thuis vast iets voor jou.

Veilig en verantwoord bruin met tanning spray

Met een de spray kun je gemakkelijk binnen een paar minuten een laagje zelfbruiner op je huid vernevelen. Geheel natuurlijk en zonder schadelijke gevolgen voor je huid. Dit zorgt voor een heel mooi egaal en natuurlijk effect zonder strepen of vlekken.

Voor elke huidtype hebben wij de beste tanning spray voor thuis die wij allen uitgebreid hebben getest. Dus geen worteleffect maar een prachtig egaal bruine teint als resultaat. Afhankelijk van je huidtype blijft je tintje 7 tot 10 dagen zichtbaar en vervaagd geleidelijk.

Leuk voor een speciaal evenement of om met vriendinnen samen te doen!

Meer weten over spray tan

Bekijk snel onze collectie zelfbruiner spray en ontdek de beste kwaliteit en mooiste tinten voor jouw huid. Bij Spraytanme vind je de grootste collectie op het gebied van tanning. Kom je er niet uit of heb je vragen over welke tanning bij jouw huidtype past. Neem dan gemakkelijk en eenvoudig contact met ons op. Wij geven je graag advies op maat via onze Whatsapp chatfunctie. Bestel je voor 20.00u dan verzenden we vandaag nog je producten.

Blogs over tanning spray

Zelfbruiner hoe werkt dat nou?

Tips voor de perfect voorbereiding op je tanning spray

5 beste zelfbruiners voor je gezicht