Spray tan voor thuis

Spraytanning is behoorlijk populair geworden bij veel mode- en beautyliefhebbers, maar ook bij diegenen die een perfecte bronzen teint willen. Spray tan kan worden gebruikt om je make-up naar een hoger niveau te tillen – of je het nu dagelijks draagt of aanbrengt voor een groot evenement/avondje uit. Onze collectie bronzer-sprays biedt verschillende tinten die passen bij jouw huidskleur en ons assortiment hoogwaardige tanning spray zal je een natuurlijke bronzen gloed geven waardoor je er mooi uitziet en je je mooi voelt!

Een spray tan koop je gemakkelijk online bij Spraytanme

Een spray tan bij Spraytanme maakt het mogelijk om een mooi en egale bruine teint te krijgen in slechts een paar minuten. Heb je een bleke huid, word je moeilijk bruin of wil je je zomerse kleurtje onderhouden? Heb je een bruiloft, wedstrijd of optreden? Of wil je gewoon goed voor de dag komen met een fris en zelfverzekerd gevoel. Dan is de spray tan voor thuis vast iets voor jou.

Veilig en verantwoord bruin met tanning spray

Met een de spray kun je gemakkelijk binnen een paar minuten een laagje zelfbruiner op je huid vernevelen. Geheel natuurlijk en zonder schadelijke gevolgen voor je huid. Dit zorgt voor een heel mooi egaal en natuurlijk effect zonder strepen of vlekken.

Voor elke huidtype hebben wij de beste tanning spray voor thuis te koop die wij allen uitgebreid hebben getest. Dus geen worteleffect maar een prachtig egaal bruine teint als resultaat. Afhankelijk van je huidtype blijft je tintje 7 tot 10 dagen zichtbaar en vervaagd geleidelijk.

Leuk voor een speciaal evenement of om met vriendinnen samen te doen!

Meer weten over spray tan

Bekijk snel onze collectie zelfbruiner spray en ontdek de beste kwaliteit en mooiste tinten voor jouw huid. Bij Spraytanme vind je de grootste collectie op het gebied van spray tanning. Kom je er niet uit of heb je vragen over welke spray tan bij jouw huidtype past. Neem dan gemakkelijk en eenvoudig contact met ons op. Wij geven je graag advies op maat via onze Whatsapp chatfunctie. Bestel je voor 20.00u dan verzenden we vandaag nog je producten.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste spray tan?


Het kan moeilijk zijn om te weten wat de beste spray tan is voor jouw huid. Marc Inbane tanning is de best geteste zelfbruiner voor wie snel en eenvoudig een gezonde en egaal gebruinde huid wil. Met de bijzondere bag-on-valve systeem geeft deze spray de meest fantastische verneveling voor een perfecte vlekkeloze tan.

https://www.spraytanme.nl/bruin-zonder-zon-merken/marc-inbane/

Hoe breng ik spray tan aan?

Spray vanaf 30 cm van de huid met snelle korte ‘S’ bewegingen. Laat de huid goed drogen. Je kunt dit proces versnellen door gebruik te maken van een föhn. Maak eventueel gebruik van een tanning mitt om je spray tan te blenden.

Welke spray tan geeft niet af?

Er zijn verschillende soorten spray tans. Sommigen bevatten een zogenaamde ‘kleurengids’, deze kan tijdens de inwerktijd afgeven op je kleding en lakens. Zoek je een spray tan die niet afgeeft dan hebben we hier een lijst met de beste zelfbruiners die niet afgeven

• Whitetobrown self tanning water
• Mine tan violet everyday glow
• Bondi Sands liquid gold
• Cocoa Brown miracle mist
• B. Tan just act natural

Hoe lang moet spray tan intrekken?

Na het aanbrengen laat je de tanning spray drogen voor je loszittende donkere kleding gaat aantrekken. Zo kan de kleur optimaal ontwikkelen. De tanning spray is na 3 uur ontwikkelt. Voor een diepere, donkere kleur laat je de zelfbruiner tot 8 uren intrekken.

Kun je met een spraytan in de zon?

Met een zelfbruiner kun je nog gewoon bruin worden van de zon. De spray hecht namelijk zich alleen aan de bovenste huidcellen. Je kunt dan nog wel bruin worden van de zon. Let wel op dat de spray tanning geen bescherming biedt tegen de zon. Gebruik dus een goede zonnebrand tijdens het zonnen.