Zelfbruiners online kopen

Zelfbruiners online kopen doe je bij Spraytanme. Bij ons vind je de beste merken zelfbruiner van de hoogste kwaliteit. En heb je vragen over welke zelfbruiner voor jouw huid de juiste is voor een geweldige uitstraling , dan helpen we je graag verder. De perfecte self tan kopen hoeft dan ook helemaal niet moeilijk te zijn. Voor iedere huidtype hebben wij een geschikte bruin zonder zon.

Zelfbruiners online kopen en stralen

Bestel online je zelfbruiner bij de Specialist en laat je adviseren welke tanner het beste past bij jouw huid. Bij Spraytanme hebben we een uitgebreide collectie zelfbruiners te koop van de beste merken in verschillende soorten en tinten. Van een lichte glow tot super een dark tan. How far will you glow?

Een geweldige uitstraling creëer je met een self tan

Ben je op zoek naar een paar geweldige bruine benen voor rokjes dag of zoek je een fijne bruine teint voor je gezicht om je bleke huid een perfecte glow te geven. Wij hebben een grote collectie tanners waarmee jij het hele jaar kunt genieten van een stralende goudbruine teint. Of je nu zoekt naar een tan spray of een tanner mousse voor die perfect getinte huid. Bij ons kun je die geweldige self tan kopen.

Hoe werkt een self tanner

Verlang jij ook naar een geweldige zongebruinde huid? Denk je na om online een zelfbruiner te kopen maar wil je er nog wat meer over weten. Wij leggen het je uit.

Een zelfbruiner bevat een ingrediënt genaamd DHA wat afkomstig is uit suikerbieten en suikerriet. Dha reageert met de eiwitten in de bovenste laag van je huid. Deze bestaat uit dode huidcellen. Het resultaat van de reactie van dha op je huid is een bruine teint. Hoe meer dha in het product, hoe donkerder de teint.

Hoe lang je kunt genieten van je bruine teint hangt van een aantal factoren af. Sommige zelfbruiners geven direct een bruine tan maar kun je na één keer douchen weer afspoelen. Andere tanners bouwen geleidelijk een teint op en geven tot wel drie weken een bruine glow. Daarnaast hangt het ook af van je dagelijkse routine. Wanneer je veel sport of iedere week naar het zwembad gaat zal je kleur sneller vervagen. Ook wanneer je een drogere huid heb zal je huid sneller schilferen waardoor je teintje sneller vervaagd.

Bruin worden door de zon na zelfbruiner

We krijgen vaak de vraag of je nog bruin kan worden door de zon na het gebruik van een zelfbruiner. Dit kan zeker. Een zelfbruiner smeer je op je huid en geeft een reactie met de bovenste laag van je huid. Zonlicht doordringt in de huid waardoor deze een reactie geeft met een bruine tan. Koop je dus online een self tan dan kun je direct genieten van een mooie bruine huid en daarnaast werken aan een bruine teint van de zon. Let wel op dat je je huid insmeert met een zonnebrand met de juiste factor. Een zelfbruiner beschermt je niet tegen de zon.

Voorbereiden op je zelfbruiner

Wanneer je een zelfbruiner online koopt is een goede voorbereiding belangrijk. Geef je huid minimaal 24 uur voor je gaat tannen een milde scrub. Gebruik geen vette créme voordat je aan de slag gaat met je zelfbruiner. Hiermee creëer je namelijk een soort filter over je huid waardoor de zelfbruiner niet goed kan ontwikkelen. Zorg voor een gehydrateerde huid met een geschikte moisturiser. Een droge huid neemt namelijk meer zelfbruiner op waardoor vlekken kunnen ontstaan. Geef met name je ellebogen, knieën en enkels extra aandacht. Begin met tannen bij je enkels en werk naar boven. Het beste is iedere keer een zelfde hoeveelheid te nemen en die goed blenden met je huid. De huid neemt niet meer op dan tot het verzadigd is. Wees dus niet te zuinig met je zelfbruiner om vlekken te voorkomen. Gebruik bij voorkeur een tanning handschoen zodat je handpalmen niet verkleuren. Je kunt de zelfbruiner rechtstreeks op je huid aanbrengen en dan blenden of via je handschoen. Bestel gemakkelijk je zelfbruiner en tanning accessoires online bij Spraytanme.

Zelfbruiners online kopen doe je bij Spraytanme

Voor die geweldige bruine kleur kun je de beste zelfbruiners online kopen in onze webshop van de meest populaire merken als Marc Inbane, Bondi Sands en Loving Tan. Ben jij al om en weet je welke zelfbruiner jouw huidje die prachtige zongebruinde teint gaat geven? Bestel je favoriete tanner dan voor 20.00 en we verzenden je bestelling dezelfde werkdag nog naar je op. Zo kun je snel genieten van een geweldige uitstraling!