Geplaatst op Geef een reactie

De 5 Beste Zelfbruiner gezicht

Een Zelfbruiner kiezen voor je gezicht is best een dingetje. We willen natuurlijk de beste zelfbruiner voor ons gezicht zonder kans op foutjes. Die prachtige glow op je gezicht voor een natuurlijk resultaat.

Wij geven je onze Top 5 Beste Bruin zonder Zon voor je Gezicht.

marc-inbane-natural-tanning-spray-zelfbruiner-tan-nl

1. MARC INBANE Natural Tanning Spray

Voor de zelfbruinende noodsituaties (je weet wel, die “last minute feestjes, tijd om een ​​jurk aan te trekken” momenten) voegt deze getinte, zelfbruinende spray een directe bronzen glans toe. Met de voedende ingrediënten Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E, heeft deze Exclusieve Topper een Teint met een lange levensduur en vervaagd geleidelijk.

Marc Inbane Natural Tanning Spray. € 39,95; Bestel je hier

Vita-Liberata-Fabulous-Self-Tanning-Gradual-Lotion

2. Vita Liberata gradual fabulous tan gezichtscrème

Binnen 4-8 uur een geweldige uitstraling? Deze huidperfectionerende gezichtscrème geeft niet alleen een geweldige glow maar laat je huid er zacht aanvoelen en stralen. Deze moisturizer & primer is ideaal voor onder je make-up of gebruik de lotion in plaats van je make-up voor een frisse uitstraling. Elke dag, het hele jaar door.

Vita Liberata gradual fabulous tan gezichtscrème. € 19,45; Bestel je hier

loving tan deluxe face tan medium kopen

3. Loving tan Deluxe face tan

Wanneer je niet van van een zelfbruiner spray bent, zul je dol zijn op het gemak van deze zelfbruiner. Een fantastische zelfbruiner crème voor een prachtige uitstraling van je gezicht. De Loving tan deluxe is verrijkt met Aloë Vera, groene thee en granaatappel en acai-extracten, voor een perfecte egale en stralende sunkissed glow. Het meest geschikt voor de lichte tot gemiddelde huidtint.

Loving tan Deluxe face tan. € 39,95; Bestel je hier

whitetobrown-tanning-mist-medium

4. WHITETOBROWN Tanning mist (+ Gratis Tanning Mitt)

Deze Tanning Spray geeft een prachtige gouden Teint op je gezicht. Bevat huidverzorgende elementen, als Aloë Vera en vitamine E. Droogt snel, zonder vlekken en laat je tot 5 dagen (afhankelijk van de snelheid van uw cel vernieuwing) stralen. De Tanning mist is tot 60 keer te gebruiken voor je gezicht en decolleté, zodat je hiermee het hele jaar een fantastische mooie bruine teint kunt creëren.

WhitetoBrown Tanning Mist. € 29,95; Bestel je hier

marc inbane perle de soleil buiningsdruppels

5. MARC INBANE Perle de Soleil

Heb je al een favoriete vochtinbrengende dagcrème? Gooi het niet weg; voeg in plaats daarvan een paar druppels toe en het zal transformeren in een zelfbruiner zonder strepen en geuren. Zo makkelijk! De perfecte oplossing voor een kleurtje op je gezicht. Deze Topper heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept en bezit een 4-voudige Tanning Technologie.

Marc Inbane Perle de Soleil. € 34,95; Bestel je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *