Geplaatst op Geef een reactie

De 5 Beste Zelfbruiner gezicht

Een Zelfbruiner kiezen voor je gezicht is best een dingetje. We willen natuurlijk de beste zelfbruiner voor ons gezicht zonder kans op foutjes. Die prachtige glow op je gezicht voor een natuurlijk resultaat.

Wij geven je onze Top 5 Beste Bruin zonder Zon voor je Gezicht.

marc-inbane-natural-tanning-spray-zelfbruiner-tan-nl

1. MARC INBANE Natural Tanning Spray

Voor de zelfbruinende noodsituaties (je weet wel, die “last minute feestjes, tijd om een ​​jurk aan te trekken” momenten) voegt deze luxe getinte, zelfbruinende spray een directe bronzen glans toe. Met de voedende ingrediënten Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E, heeft deze Exclusieve Topper een Teint met een lange levensduur en vervaagd geleidelijk.

Marc Inbane Natural Tanning Spray. € 39,95; Bestel je hier

Bondi sands pure self tanning face mist

2. Bondi Sands Pure face mist

Binnen no-time een geweldige uitstraling? Deze huid perfectionerende zelfbruiner spray geeft niet alleen een geweldige glow maar laat je huid zacht aanvoelen en stralen. De professionele tanning spray is speciaal geschikt voor de gevoelige huid, zonder geur,- en kleurstoffen en sulfaten. Deze zelfbruiner voor je gezicht garandeert een bruin kleurtje zonder oranje gloed. Bovendien is de Pure face mist kleurloos en geeft niet af.

Bondi Sands Pure face mist. € 20,95; Bestel je hier

loving tan deluxe face tan medium kopen

 

3. Loving tan Deluxe face tan zelfbruiner gezicht

Wanneer je niet van van een zelfbruiner spray bent, zal je dol zijn op het gemak van deze zelfbruiner voor je gezicht. Een fantastische zelfbruiner crème voor een prachtige uitstraling van je gezicht. De Loving tan deluxe is verrijkt met Aloë Vera, groene thee en granaatappel en acai-extracten, voor een perfecte egale en stralende sunkissed glow. Het meest geschikt voor de lichte tot gemiddelde huidtint.

Loving tan Deluxe face tan. € 39,95; Bestel je hier

whitetobrown-tanning-mist-medium

4. WHITETOBROWN Tanning mist (+ Gratis Tanning Mitt)

Deze Tanning Spray geeft een prachtige gouden Teint op je gezicht. Bevat huidverzorgende elementen, als Aloë Vera en vitamine E, droogt snel, zonder vlekken en laat je tot 5 dagen (afhankelijk van de snelheid van uw cel vernieuwing) stralen. De Tanning mist is tot 60 keer te gebruiken voor je gezicht en decolleté, zodat je hiermee het hele jaar een fantastische mooie bruine teint kunt creëren. Kortom een perfecte zelfbruiner voor je gezicht.

WhitetoBrown Tanning Mist. € 29,95; Bestel je hier

marc inbane perle de soleil buiningsdruppels

5. MARC INBANE Perle de Soleil

Heb je al een favoriete vochtinbrengende dagcrème? Gooi het niet weg; voeg in plaats daarvan een paar druppels toe en het zal transformeren in een zelfbruiner voor je gezicht zonder strepen en geuren. Zo makkelijk! De perfecte oplossing voor een kleurtje op je gezicht. Deze Topper heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept en bezit een 4-voudige Tanning Technologie.

Marc Inbane Perle de Soleil. € 34,95; Bestel je hier

Zelfbruiner gezicht voor een geweldige uitstraling!

Benieuwd naar de hele collectie Zelfbruiners? of bekijk onze gehele assortiment tanning voor je gezicht.
Bij Spraytanme vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte tanning sessie, bekijk ook onze zelfbruiner accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *