Geplaatst op Geef een reactie

Hoe kies je een zelfbruiner

hoe kies is de juiste zelfbruiner - spraytanme helpt je zelfbruiner kiezen

Zelfbruiner kiezen

De perfecte tan – een prachtige teint zonder beschadiging van de zon is gemakkelijker dan ooit. Je hoeft alleen maar de juiste zelfbruiner te vinden. Maar hoe kies je de juiste zelfbruiner?

Voor je je haar omhoog steekt, je telefoon uitzet en helemaal gereed bent om te beginnen heb je de juiste zelfbruiner nodig. De juiste zelfbruiner kiezen die past bij jouw huid is heel belangrijk om een vlekkeloos effect te verkrijgen.

Verder lezen Hoe kies je een zelfbruiner
Geplaatst op Geef een reactie

Hoe breng ik zelfbruiner aan op handen en voeten

hoe bruin ik mijn handen en voeten spraytanme

Hoe breng ik zelfbruiner aan op handen en voeten

We krijgen vaak de vraag hoe je nu je handen en voeten moet gaan tannen. De handen en voeten vereisen wat extra aandacht en kunnen je ‘natuurlijke bruine teint’ dan ook maken of breken.

Met deze uitleg kan ook jij dat prachtige, natuurlijke resultaat behalen.

Wanneer je je handen en voeten gaat bruinen moet je gaan bedenken hoe de zon deze delen van je lichaam bruint. De zon zal alleen Verder lezen Hoe breng ik zelfbruiner aan op handen en voeten

Geplaatst op Geef een reactie

Zelfbruiner voorbereiding voor een perfecte Tan

zelfbruiner voorbereiding voor de perfecte tan

De perfecte zelfbruiner voorbereiding

Een goede zelfbruiner voorbereiding kan het verschil maken tussen een egaal resultaat en een volledige ramp. Met de onderstaande tips voor de perfecte zelfbruiner voorbereiding kun je je zelfbruiner gemakkelijk aanbrengen en heb je de juiste basis voor een prachtig bruin resultaat. Verder lezen Zelfbruiner voorbereiding voor een perfecte Tan

Geplaatst op Geef een reactie

Zelfbruiner voor de lichte, medium en donkere huid

lichte_huid_zelfbruiner_spraytanme

Een lichte huidskleur

Voor mensen met een lichte huidskleur en mensen die snel verbranden in de zon is altijd enige voorzichtigheid en een goede voorbereiding van belang. Zorg dat je je lichaam goed voorbereid met een scrub ‘zonder olie’. De olie zorgt namelijk voor een filter over je huid waardoor de zelfbruiner niet goed kan opnemen. De scrub zorgt ervoor dat de self tan mooi egaal wordt opgenomen door het verwijderen van dode huidcellen. De huid voelt egaal, glad en zacht aan waardoor de self tan veel mooier kan worden aangebracht en langer blijft zitten.
Scheer/wax je huid 24 uur van te voren, voor een egaal eindresultaat. Bepaal van tevoren hoe bruin je wilt worden en neem dat als uitgangspunt. Omdat elke huid anders is en iedere huid anders reageert op hetzelfde product, adviseer ik altijd een patch-test te doen op een klein stukje huid. Doe voor je de zelfbruiner op het hele lichaam wilt gaan gebruiken een klein beetje op de binnenkant van je elleboog. Laat dit 24 uur intrekken en dan kun je bepalen of het product matcht met jouw natuurlijke huidskleur.

Op een lichte huid zie je helaas alles, zo is ook het gevreesde zebrastreep effect het duidelijkst op de bleke huid, dus gebruik ‘altijd’ een zelfbruiner handschoen om te zorgen dat het product gelijkmatig wordt verdeeld. De zebrastrepen worden veroorzaakt door te weinig van het product te gebruiken en teveel wrijven. Bij beginnende zelfbruiners zien we vaak dat ze nogal eens bang zijn om een self tan aan te brengen. Ze gebruiken dan vaak een klein beetje zelfbruiner om een groot gebied te bruinen. Maar ik kan je vertellen, je kunt nooit genoeg zelfbruiner gebruiken. De huid neemt niet meer op dan het kan absorberen, dus gebruik voldoende van het product om het gevreesde streep-effect te voorkomen.

medium_huid_zelfbruiner_spraytanme

Een medium huidskleur

Wanneer je niet snel verbrand in de zon en je hebt al een klein kleurtje in je huid dan kun je kiezen voor een medium zelfbruiner – ook hier gelden dezelfde regels van scrubben en patch-testen, als voor een lichte huid -. Zorg er ook altijd voor dat je de drogere gebieden, zoals je handen, knieën en voeten olievrij hydrateert.

Welk product kun je het beste gebruiken bij een medium huid

Zorg ervoor dat je altijd de juiste basis producten gebruikt zoals een body wash en scrubs zonder olie, die geen filter over je huid brengt. Sommige producten kunnen reageren op de zelfbruiner producten en hebben invloed op de uiteindelijke kleur. Ga voor een medium zelfbruiner of een donkere tanner wanneer je een diepere kleur wilt.

Een lotion of zelfbruiner olie is het meest hydraterend voor de huid, een mousse is de snelst drogende onder de zelfbruiners en in mijn opinie het gemakkelijkst aan te brengen. De spray zorgt dat je het dichtst bij een spray tan komt.

donkere_huid_zelfbruiner_spraytanme

Een donkere huidskleur

Voor een donkere huidskleur als Umberto Tan en Naomi Campbell, kan een zelfbruiner helpen om oneffenheden te verbergen, en vergeet niet dat het een prachtig stralend effect geeft. Het is niet direct nodig om een donkere zelfbruiner te gebruiken. Een dun laagje gradual zelfbruiner geeft al een mooie gloed en verbergt de imperfecties van de huid. Kies dan voor een product met een lichte gouden afwerking, zoals bijvoorbeeld de producten van Whitetobrown voor een frisse, stralende en sprankelende look.

Meer over zelfbruiners en tips voor een uitstraling om jaloers op te zijn.

Meer over Spraytanme

Wil je meer weten wat Spraytanme voor je kan betekenen. Heb je vragen over onze zelfbruiner producten? Neem dan gerust contact op of spreek ons aan in de Chat en we helpen je graag verder.