Hoe tanning spray aanbrengen op je gezicht

on
marc inbane bruin spray natural tanning mist

Benodigde tijd: 15 minuten.

Hoe gebruik je de self tan op je gezicht?

Een egale teint aanbrengen hoeft niet moeilijk te zijn. Met onze ‘how to’ kun je gemakkelijk de tanning spray aanbrengen op je gezicht. We leggen stap voor stap uit hoe je de self tan op je gezicht kan aanbrengen. Zodat je kan genieten van een egaal en natuurlijk gebruinde huid. Tanning spray op je gezicht aanbrengen hoeft echt niet moeilijk te zijn!

 1. Scrub je huid 24 uur voor je tanning sessie

  Reinig je huid 24 uur van te voren met een scrub en/of een scrub handschoen. Gebruik een kleine hoeveelheid scrub op de vochtige huid. Breng aan met je vingertoppen met masseer de scrub met kleine cirkelvormige bewegingen. Tip: Laat de scrub 10 minuten inwerken en spoel vervolgens af met lauwwarm water. Dep je huid droog.

  Door te scrubben worden de oude/dode huidcellen verwijderd, waardoor je huid weer glad en glanzend wordt. Hierdoor wordt het eindresultaat na het aanbrengen van je tanning spray fantastisch en blijft je tint langer behouden.

  Waarom 24 uur van te voren?
  Na het scrubben blijven bij sommige huiden de poriën openstaan, ga je vervolgens sprayen, dan spray je de Tanning Spray in de poriën, vervolgens sluiten de poriën en krijg je zwarte puntjes (lijken op mee-eters).

 2. Aanbrengen van tanning spray op je gezicht

  Schudt de tanning spray goed voor gebruik en breng vervolgens aan op 30cm afstand met snelle, korte ‘S’-bewegingen. Laat de self tan vervolgens 10 minuten drogen aan de lucht. Je kunt het drogen versnellen door het gebruik van een föhn.

  Tip: Dek eventueel je haren af, dit wordt zeker geadviseerd wanneer je blond haar hebt.

 3. Aanbrengen van tanning spray met een tanning handschoen

  Spray de tanning mist over de hele tanning handschoen. Breng vervolgens op je gezicht aan met vloeiende bewegingen voor de beste verdeling. Laat de spray 10-15 minuten drogen of versnel het proces door het gebruik van een föhn.

 4. Tanning spray aanbrengen met een kaki brush/powder brush

  Breng de self tan op je gezicht in vloeiende en snelle ‘S’-bewegingen. Laat de tanning 10 seconden drogen. Gebruik de kaki brush of de powder brush voor het egaal verdelen van de tanning over je huid. Door met snelle en vloeiende bewegingen over je huid te bewegen.

  Je kunt ook de spray rechtstreeks op je kaki brush of powder brush aanbrengen en vervolgens aanbrengen op je huid. Breng hiervoor een kleine hoeveelheid spray aan op je brush. Dep het teveel aan tanning vloeistof op de brush af op een tissue. Breng daarna aan op je huid met snelle en vloeiende bewegingen.

  Laat de tanning spray 10-15 minuten intrekken of versnel het droogproces door het gebruik van een föhn.

 5. Inwerken van de tanning spray

  Nadat je de tanning spray hebt aangebracht heeft de self tan 3 uur nodig om volledig zijn werk te doen. Tijdens deze 3 uur is het verstandig om niet in contact komen met water (niet sporten, overmatig zweten o.i.d.) om de bruine teint optimaal te laten ontwikkelen.

  Na 3 uur is de spray goed ingetrokken. Het beste is om na die tijd te douchen/spoelen met lauw water (zonder zeep). Laat de spray langer (6 uren) zitten voor een intensere en diepere teint.

Wil je meer tips en informatie over het aanbrengen van tanning spray op je gezicht?

Self tan aanbrengen en tanning spray aanbrengen op je gezicht

Ben jij op zoek naar meer informatie voor een vlekkeloze kleur? Of zoek je de perfecte self tan voor op je gezicht? Bij Spraytanme ben je aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime collectie zelfbruiners. Van tanning spray, mousse en lotion tot getinte dagcrème en tanning accessoires. Met Spraytanme geniet je elke dag van een vlekkeloze teint. Spraytanme helpt je ook graag met het vinden van de beste tanning voor jouw huid.

1 gedachte over “Hoe tanning spray aanbrengen op je gezicht

 1. Erg goede lotion trekt snel in en droogt mooi op. Geen strepen of vlekken. De scrub ruikt heerlijk en je huis voel zijdezacht aan. Ben er heel blij met.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.