Hoe geef je een mooie uitstraling aan je bleke gezicht in de winter

on

3 Tips voor een mooie uitstraling voor je winter gezicht

De kou en het gebrek aan de zon geeft mij altijd een ‘winter gezicht’. Mijn huid krijgt een bleke kleur en voelt droog aan en mijn ogen zien er vermoeid uit. De winter heeft de eigenschap om je teintje uit je gezicht te trekken en wat overblijft is een bleek en grauw gezicht.

Het kan dan ook heel frustrerend zijn om de juiste producten te vinden om hier wat aan te doen. Maar dat is nu verleden tijd. Ik geef je de ultieme producten die zich gewoon aanpassen aan jouw huid. Gewoon een ‘one fits all‘ product en dan compleet natuurlijk, afgestemd op jouw huid.

marc-inbane-perle-de-soleil-bruiningsdruppels


1 Highlighting drops

Een product als deze zorgt ervoor dat je de controle hebt over hoe een subtiele of intense uitstraling je wilt bereiken. Meng de druppels eenvoudig met je favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème.  Met 1 á 2 druppels creëer je een fijne gloed of versterk je teint met 3 á 4 druppels. Deze innovatieve druppels van Marc Inbane, de ‘Perle de soleil’ heeft dit jaar 2 awards in ontvangst mogen nemen waaronder – most innovative product of the year 2018. Een musthave op pipse dagen.

Marc Inbane Perle de Soleil. € 32,95; Bestel je hier.

bondi-sands-liquid-gold


2 Liquid Gold olie

Deze formule op olie-basis, ontwikkeld binnen 2-3 uur tot een mooie natuurlijke teint en blijft wel een week zitten. Met de frisse geur van kokosnoot en hydraterende Arganolie, geeft de Liquid Gold van Bondi Sands een bronzen teint met een mooie gloed en je hoeft het niet af te spoelen – Sprayen, Smeren en Shinen!

Bondi Sands Liquid Gold, € 20,95  Bestel je hier.

cocoa-brown-bruining-doekjes


3 Bruinings doekjes

Snel je gezicht bijwerken met een lichte teint. Deze wegwerp zelfbruiner doekjes kun je gemakkelijk meenemen en zijn perfect voor op reis. Ze geven je huid een subtiele teint en blijft tot 5 dagen zichtbaar. Voor een intensere kleur gebruik je de doekjes een aantal dagen achter elkaar. Met een bloemige geur zijn deze doekjes van Cocoa Brown ook geschikt voor de gevoelige huid.

Cocoa Brown zelfbruiner doekjes, € 5,95 Bestel je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.