Hoe kies je een zelfbruiner

on
hoe kies is de juiste zelfbruiner - spraytanme helpt je zelfbruiner kiezen

Zelfbruiner kiezen

De perfecte tan – een prachtige teint zonder beschadiging van de zon is gemakkelijker dan ooit. Je hoeft alleen maar de juiste zelfbruiner te vinden. Maar hoe kies je de juiste zelfbruiner?

Voor je je haar omhoog steekt, je telefoon uitzet en helemaal gereed bent om te beginnen heb je de juiste zelfbruiner nodig. De juiste zelfbruiner kiezen die past bij jouw huid is heel belangrijk om een vlekkeloos effect te verkrijgen.

De juiste zelfbruiner kiezen

In de wereld van de zelfbruiners is er veel keus. Er zijn ook veel wegen om te komen tot een perfecte teint. Karlijn bijvoorbeeld, kiest voor een spray voor haar gezicht en decolleté. Voor de rest van haar lichaam gebruikt ze een mousse.

Bruiningscreme:

 
Een formule met een teint. Deze heeft het laagste gehalte aan DHA (dihydroxyacetone), de werkzame, actieve stof in zelfbruiners. Bouwt langzaam een natuurlijk sunkissed teintje op bij dagelijks gebruik.

Gebruik: Bereik een mooie uitstraling. Ideaal als basis onder je make-up. Bijzonder geschikt voor je gezicht en decolleté.

Zelfbruiner Lotion

Geschikt voor iedere huidtype en bovenal voor de drogere huid een uitkomst. Gemakkelijk uit te smeren en geeft een mooie uitstraling. Kortom geweldige zelfbruiners die mooi samensmelt met je natuurlijke huidskleur voor een geweldige tan.

Gebruik:  
Zowel voor de ervaren als voor de beginnende self tanner. Omdat de lotion niet direct in de huid opneemt heb je meer tijd om te smeren voor je hele lichaam. Bijzonder geschikt voor de drogere en rijpere huid.

Zelfbruiner Mousse

Lichte en sneldrogende formule. Gemakkelijk in lagen aan te brengen en te contouren. Met de zelfbruiner mousse kun je kiezen uit light tot ultra dark tan voor een lichte tot superdonkere kleur. 

Gebruik:
Geschikt voor de normale huidtype en iedere huidtint. Gebruik een tanning handschoen om je zelfbruiner aan te brengen. Bijzonder geschikt voor je lichaam en mooie bruine benen.

Zelfbruiner Spray:

De gemakkelijkste manier om snel grote oppervlakken te tannen. Spray altijd op 30cm vanaf je huid met korte snelle “S” bewegingen. Of spray op een tanning handschoen en breng dan aan op je huid. Geschikt voor iedere huidtype en huidskleur. Bijzonder geschikt voor je gezicht en decolleté maar ook voor je lichaam en benen.

Gebruik: 
Ideaal voor de moeilijker te bereiken plekken. Gemakkelijk en snel aan te brengen voor iedere huidtype en iedere huidteint. Verkrijgbaar in verschillende teinten. Een extra laagje aanbrengen geeft je direct een diepere kleur.

Meer informatie over de beste zelfbruiner kiezen

Wil je advies over de beste zelfbruiner voor jouw huid? Spreek ons dan aan via onze Whatsapp chatfunctie. Wanneer je al weet welk zelfbruiner jij kiest. Bestel dan vóór 20.00uur en we verzenden jouw product(en) vandaag nog naar je op.

Benieuwd naar de hele collectie zelfbruiners? of bekijk onze gehele assortiment top merken.
Bij Spraytanme vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte tanning sessie, bekijk alle tanning accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.