Geplaatst op Geef een reactie

Hoe kies je een zelfbruiner

hoe kies is de juiste zelfbruiner - spraytanme helpt je zelfbruiner kiezen
Hoe kies je de juiste zelfbruiner

De perfecte tan – een prachtige teint zonder beschadiging van de zon is gemakkelijker dan ooit. Je hoeft alleen maar de juiste zelfbruiner te vinden.

Voor je je haar omhoog steekt, je telefoon uitzet en helemaal gereed bent om te beginnen heb je de juiste zelfbruiner nodig. De juiste zelfbruiner kiezen die past bij jouw huid is heel belangrijk om een vlekkeloos effect te verkrijgen.

De juiste zelfbruiner kiezen

In de wereld van de zelfbruiners is er veel keus. Er zijn ook veel wegen om te komen tot een perfecte teint. Karlijn bijvoorbeeld, kiest voor een spray voor haar gezicht, nek en rug. Voor de rest van haar lichaam gebruikt ze een lotion.

Getinte Moisturizer: Een formule met een teint. Deze heeft het laagste gehalte aan DHA (dihydroxyacetone), de werkzame, actieve stof in zelfbruiners. Bouwt langzaam een natuurlijk sunkissed teintje op bij dagelijks gebruik.
Gebruik: Bereik een lichte teint, speciaal voor mensen die nog niet bekend zijn met zelfbruiners en dit eens willen proberen.

Zelfbruiner LotionDe lotions bevatten de meeste DHA  en geven de diepste en langst-houdbare tan. De meesten bevatten een ‘guide colour’ zodat je weet waar je bent geweest en waar je nog moet smeren voor een vlekkeloos resultaat.
Gebruik:  Zowel voor de ervaren als voor de beginnende self tanner. Omdat de lotion niet direct in de huid opneemt heb je meer tijd om te smeren.

Zelfbruiner Mousse en gelLichte en sneldrogende formule. Gemakkelijk in lagen aan te brengen en te contouren.
Gebruik: Voor wanneer je bekend bent met zelfbruiners en je geen droge huid hebt. Je moet snel werken vanwege de snel drogende formule.

Zelfbruiner SprayDe gemakkelijkste manier om snel grote oppervlakken te tannen. Spray altijd op 30cm vanaf je huid met korte snelle “S” bewegingen.
Gebruik: Ideaal voor de moeilijker te bereiken plekken zoals je rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *