Best geteste zelfbruiner

on
top-5-best-geteste-zelfbruiners-spraytanme

Onze top 5 best geteste bruin zonder zon zelfbruiners!

We weten maar al te goed dat de beste bruin zonder zon vinden een uitdaging kan zijn. Wij hebben de best geteste top 5 bruin zonder zon voor je op een rijtje gezet.

Er zijn wel honderden producten, en ze claimen allemaal de beste te zijn. Ze komen in alle vormen voor, van lotion, gel, crème, spray’s tot mousse.

Dus, hoe vind je dan welke bruin zonder zon het beste is voor jou?

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een favoriete top 5 gemaakt van onze beste geteste bruin zonder zon zelfbruiners.

loving tan deluxe bronzing mousse medium

Loving Tan Deluxe Medium self tanning mousse

Top 5 omdat: Niet alleen maar een de beste bruin zonder zon maar ook een geweldig zelfbruiner, Loving tan Mousse bied je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huid super-zacht aanvoelen. Een luchtige mousse die gemakkelijk uitsmeert. De zelfbruiner geeft een mooie, warme zonovergoten gloed.

Bonus features: Blijft tot wel 7 dagen zitten. Geeft geen strepen of vlekken of het het bekende worteleffect. Ontwikkelt tot een Medium olijfkleurige teint in slechts één laag!

Loving Tan Deluxe Mousse medium. € 43,95; Bestel je hier.

marc-inbane-natural-tanning-spray-zelfbruiner-tan-nl

Marc Inbane

Top 5 omdat: De zeer luxe Marc Inbane Natural Tanning Spray werkt snel en eenvoudig. Zelf aanbrengen met als resultaat een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en voor een avondje uit.

Bonus features: Droogt en ontwikkelt snel. 360 graden mondstuk zodat je de fles ook op z’n kop kunt gebruiken en zo de moeilijkere plekjes, gemakkelijk kunt bereiken.

Marc Inbane Natural Tanning Spray, € 39,95; Bestel je hier.

Cocoa-Brown-1-Hour-Tan-Ultra-Dark-Mousse-Zelfbruiner-Spraytanme

Cocoa Brown 1 hour tan Ultra Dark

Top 5 omdat: Niet alleen maar een geweldig zelfbruiner, Cocoa Brown biedt je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huidje super-zacht aanvoelen. Geformuleerd met versnellende ingrediënten om je hele lichaam in no-time te voorzien van een geweldige uitstraling. Een musthave in je beauty collectie!

Bonus features: Puur en Simple en perfect voor de gevoelige huid. Bevat alleen die ingrediënten die nodig zijn voor een perfect diepe bruine uitstraling. Verdiept tot 8 teinten en al na één uur afspoelen.

Cocoa Brown 1 hour tan Ultra Dark. € 13,95; Bestel je hier.

Bondi sands pure self tanning drops

Bondi Sands Pure self tanning drops

Top 5 omdat: Veranderd je favoriete dagcrème in een natuurlijke zelfbruiner. Met Pure self tan drops bereik je door de unieke samenstelling, een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint. Meng de gebruikelijke hoeveelheid crème met 4 á 6 druppels om je gloed te behouden of 6 á 12 druppels om je teint te versterken. Jij hebt de controle met deze beste geteste zelfbruiner!

Bonus features: Natuurlijke ingrediënten voor alle huidtypen. Daarnaast zijn de bruiningsdruppels dermatologisch getest, vegan en vrij van parabenen. De pure tanning drops zijn bovendien geur,- kleurstof,- en sulfaatvrij en verstoppen je poriën niet

Bondi Sands Pure bruiningsdruppels, € 20,95; Bestel je hier.

whitetobrown-tanning-mist-medium

Whitetobrown

Top 5 omdat: Je hoeft de Whitetobrown tanning mist niet lang te gebruiken voor een ultieme egaal en natuurlijke tan. Omdat het getint is kun je zien waar je de spray aanbrengt en welke gebieden je nog moet. Na slechts één keer gebruiken zie je al een indrukwekkend verschil. Voor iedere huidtype die een prachtige goudbruine teint verlangt.

Bonus features: Zonnebloempittenolie en cacaoboter extracten hydrateren de huid en zorgen voor een gelijkmatige vervaging van de teint. Super-gemakkelijk op te brengen, je mist geen plekken en de zelfbruiner geeft geen strepen. Met GRATIS glove

Whitetobrown tanning mist – Gratis Glove, € 29,95; Bestel je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.