Best geteste zelfbruiner

on
top-5-best-geteste-zelfbruiners-spraytanme

Onze top 5 best geteste bruin zonder zon zelfbruiners!

We weten maar al te goed dat de beste bruin zonder zon vinden een uitdaging kan zijn. Wij hebben de best geteste top 5 bruin zonder zon voor je op een rijtje gezet.

Er zijn wel honderden producten, en ze claimen allemaal de beste te zijn. Ze komen in alle vormen voor, van lotion, gel, crème, spray’s tot mousse.

Dus, hoe vind je dan welke bruin zonder zon het beste is voor jou?

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een favoriete top 5 gemaakt van onze beste geteste bruin zonder zon zelfbruiners.

Bondi sands pure foaming water

Bondi Sands pure

Top 5 omdat: Je hoeft de Bondi Sands pure foaming water niet lang te gebruiken voor een ultieme egaal en natuurlijke tan. Omdat het geen kleurstof bevat hoef je de foaming water niet te spoelen en geeft het niet af op je kleding. Na slechts één keer gebruiken zie je al een indrukwekkend verschil. Voor iedere huidtype die een prachtige goudbruine teint verlangt.

Bonus features: Geen meuk, maar pure ingrediënten. Zoals hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine C voor een glanzende huid en Vitamine E voor herstel. De Bondi Sands pure foam water is dermatologisch getest en geschikt voor je hele lichaam en gezicht.

Bondi Sands pure foaming water, € 22,95; Bestel je hier.

vita liberata tinted self tanning mousse

Vita Liberata Phenomenal tinted mousse dark

Top 5 omdat: Niet alleen maar een geweldig zelfbruiner, Vita Liberata biedt je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huidje super-zacht aanvoelen. Geformuleerd met versnellende ingrediënten om je hele lichaam in no-time te voorzien van een geweldige uitstraling. Een musthave in je beauty collectie!

Bonus features: Puur en Simple en perfect voor de gevoelige huid. Bevat alleen die ingrediënten die nodig zijn voor een perfecte diep bruine uitstraling. Met pHenO2-technologie voor een langdurige teint.

Vita Liberata Phenomenal tinted tanning mousse. € 33,75; Bestel je hier.

Bondi-sands-aero-light-medium-zelfbruiner-mousse

Bondi Sands Aero Light/medium self tanning mousse

Top 5 omdat: Niet alleen maar de beste bruin zonder zon maar ook een geweldig zelfbruiner, Bondi Sands Mousse bied je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huid super-zacht aanvoelen. Een luchtige mousse die gemakkelijk uitsmeert. De zelfbruiner geeft een mooie, warme zonovergoten gloed.

Bonus features: Blijft tot wel 7 dagen zitten. Geeft geen strepen of vlekken of het het bekende worteleffect. Ontwikkelt tot een Medium olijfkleurige teint in slechts één laag!

Bondi Sands Aero Light/Medium Mousse € 22,09; Bestel je hier.

love-at-first-tan-b.tan-zelfbruiner-voor-de-lichte-huid

B.tan love at first tan

Top 5 omdat: Geeft je huidje die prachtige gebruinde uitstraling en wordt ook verliefd op die mooie tan. De b.tan tanning mousse heeft een op violet gebaseerde basistint die oranje tinten uitschakelt. En nee, je wordt er niet paars van. Perfect voor beginnende tanners en degenen die geen oranje ondertoon willen maar een geweldige bruine tan.

Bonus features: Met bronzer, waarmee je kunt zien waar je bent geweest en waar je nog moet smeren. Daarnaast is de tanner 100% natuurlijk, vegan en vrij van parabenen & sulfaten.

B.tan love at first tan, € 14,95; Bestel je hier.

b.tan you go girl

B.tan you glow girl!

Top 5 omdat: De luxe b.tan facial mist werkt snel en eenvoudig. Zelf aanbrengen met als resultaat een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en voor een avondje uit. Perfecte basis voor onder je make-up.

Bonus features: Droogt snel en geeft niet af. Laat je huid stralen met de verzachtende eigenschappen van vitamine E.

B.tan facial mist, € 14,95; Bestel je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.