Geplaatst op Geef een reactie

Best geteste zelfbruiner

top-5-best-geteste-zelfbruiners-spraytanme

Onze top 5 best geteste bruin zonder zon zelfbruiners!

We weten maar al te goed dat de beste bruin zonder zon vinden een uitdaging kan zijn. Wij hebben de best geteste top 5 bruin zonder zon voor je op een rijtje gezet.

Er zijn wel honderden producten, en ze claimen allemaal de beste te zijn. Ze komen in alle vormen voor, van lotion, gel, crème, spray’s tot mousse.

Dus, hoe vind je dan welke bruin zonder zon het beste is voor jou?

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een favoriete top 5 gemaakt van onze beste geteste bruin zonder zon zelfbruiners.

marc-inbane-natural-tanning-spray-zelfbruiner-tan-nl

Marc Inbane

Top 5 omdat: De zeer luxe Marc Inbane Natural Tanning Spray werkt snel en eenvoudig. Zelf aanbrengen met als resultaat een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en voor een avondje uit.

Bonus features: Droogt en ontwikkelt snel. 360 graden mondstuk zodat je de fles ook op z’n kop kunt gebruiken en zo de moeilijkere plekjes, gemakkelijk kunt bereiken.

Marc Inbane Natural Tanning Spray, € 39,95; Bestel je hier.

Bondi sands pure self tanning face mist

Bondi Sands Pure face mist

Top 5 omdat: Niet alleen maar een geweldig zelfbruiner, Bondi Sands Pure biedt je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huidje super-zacht aanvoelen. Geformuleerd om je gezicht en decolleté te voorzien van een geweldige uitstraling. Een musthave in je beauty collectie!

Bonus features: Puur en Simple en perfect voor de gevoelige huid. Bevat alleen die ingrediënten die nodig zijn voor een perfect bruine uitstraling. Geeft niet af en laat geen vlekken achter. 100% natuurlijke en vegan ingrediënten.

Bondi Sands Pure face mist. € 20,95; Bestel je hier.

marc inbane perle de soleil buiningsdruppels

Marc Inbane perle de soleil

Top 5 omdat: Veranderd je favoriete dagcrème in een natuurlijke zelfbruiner. Met Perle de Soleil bereik je door de unieke samenstelling, een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint. Meng de gebruikelijke hoeveelheid crème met 1 á 2 druppels om je gloed te behouden of 3 á 4 druppels om je teint te versterken. Jij hebt de controle met deze beste geteste zelfbruiner!

Bonus features: Natuurlijke ingrediënten voor alle huidtypen. Daarnaast zijn de bruiningsdruppels dermatologisch getest, vegan en vrij van parabenen. Dankzij het gebruiksvriendelijke doseersysteem verspil je geen druppel.

Marc Inbane perle de soleil, € 32,95; Bestel je hier.

whitetobrown-tanning-mist-medium

Whitetobrown

Top 5 omdat: Je hoeft de Whitetobrown tanning mist niet lang te gebruiken voor een ultieme egaal en natuurlijke tan. Omdat het getint is kun je zien waar je de spray aanbrengt en welke gebieden je nog moet. Na slechts één keer gebruiken zie je al een indrukwekkend verschil. Voor iedere huidtype die een prachtige goudbruine teint verlangt.

Bonus features: Zonnebloempittenolie en cacaoboter extracten hydrateren de huid en zorgen voor een gelijkmatige vervaging van de teint. Super-gemakkelijk op te brengen, je mist geen plekken en de zelfbruiner geeft geen strepen. Met GRATIS glove

Whitetobrown tanning mist – Gratis Glove, € 29,95; Bestel je hier.

Loving-Tan-2HR-express-self-tanning-mousse-Medium

Loving Tan 2Hr. Express Medium self tanning mousse

Top 5 omdat: Niet alleen maar een de beste bruin zonder zon maar ook een geweldig zelfbruiner, Loving tan Mousse bied je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huid super-zacht aanvoelen. Een luchtige mousse die gemakkelijk uitsmeert. De zelfbruiner geeft een mooie, warme zonovergoten gloed.

Bonus features: Blijft tot wel 7 dagen zitten. Geeft geen strepen of vlekken of het het bekende worteleffect. Ontwikkelt tot een Medium olijfkleurige teint die ja al na 2 uur kan afwassen!

Loving Tan 2HR Express Mousse medium. € 49,95; Bestel je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *