Geplaatst op Geef een reactie

Beste bruin zonder zon voor je benen

Beste bruin zonder zon voor je benen

Zelfbruiner voor je benen

Snel mooi egaal bruine benen. Wie wil dat nu niet. Met onze bruin zonder zon voor je benen kun je gemakkelijk je benen een mooie bruine glow geven om jaloers op te zijn. Bij Spraytanme willen we altijd de beste producten aanbieden. Hierbij verzamelen we de beste zelfbruiner voor je benen, op basis van jullie feedback.

Een kick-start voor jou zomerse benen is dan wel een goede zelfbruiner. In no-time een stel prachtige bruine benen zonder Zon.

Wij hebben de 5 Beste geteste Bruin zonder Zon voor je Benen op een rijtje

gezet.

 

marc inbane tanning mousse

 

Marc Inbane tanning mousse

Top 5 omdat: De zeer luxe Marc Inbane mousse voor mannen en vrouwen werkt snel en eenvoudig en is zeker één van de beste bruin zonder zon voor je benen. Zelf aanbrengen met als resultaat een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en voor een avondje uit.

Bonus features: Droogt en ontwikkelt snel. Smelt mooi samen met je huidskleur voor een ultieme tan. Bevat hyaluronzuur SLMW voor een diepwerkend effect.

Marc Inbane Natural Tanning mousse, € 39,95; Bestel je hier.

Loving-Tan-2HR-express-self-tanning-mousse-Medium

Loving Tan

op 5 omdat: De Loving Tan 2 Hr. Express Medium, gemaakt door Tan liefhebber voor Tan liefhebbers! Voor Sexy benen. Ontwikkelt tot een prachtige, medium olijfkleurige bruine teint. Loving tan bruin zonder zon voor je benen bevat alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Geschikt voor de lichte tot gemiddelde huidskleur.

Bonus features: Droogt snel en geeft een natuurlijke bruine olijfkleurige teint in slechts 2 uur!

Loving Tan 2 Hr. Express Medium, € 49,95; Bestel je hier.

whitetobrown-zelfbruiner-lotion-medium-spraytanme

Top 5 omdat: De Whitetobrown zelfbruiner Lotion wordt mooi egaal opgenomen door de huid, zonder vlekken en strepen. Dankzij de toegevoegde zonnebloemolie en cacaoboter voelt je huid lekker zacht aan. Daarnaast bouw je een prachtige bruine teint op. De lotion is bovendien ideaal voor de drogere/rijpere huid.

Bonus features: Bevat plantaardige ingrediënten die het bruiningsproces een boost geeft en je huid daarnaast een natuurlijke goudbruine uitstraling. Met gratis applicator gloves.

Whitetobrown tanning Lotion, € 29,75; Bestel je hier.

minetan-original-olive-self-tanning-mousse-super-dark

Top 5 omdat: De Minetan Original geeft je benen een prachtige diepe olijfbruine Teint. Dankzij de lichtgewicht mousse is deze zelfbruiner gemakkelijk uit te smeren – zelfs op de moeilijkere plekjes. Geschikt voor iedere huidskleur.

Bonus features: Volledige controle over je teint. Al naar 1 uur spoelen of laat de zelfbruiner langer intrekken voor een dieper en donkere teint.

Minetan Original/Olive Zelfbruiner, € 34,95; Bestel je hier.

Vita-Liberata-Phenomenal-2-3-week-Tan-Mousse-Dark

Top 5 omdat: De Vita Liberata Phenomenal 2-3 week Tan is een zelfbruinende mousse welke uniek in zijn soort is. Met de pHenO2-technologie zorgt de Vita Liberate tanning mousse voor een langdurige (2-3 weken) en boven al natuurlijk ogende diepbruine teint!

Bonus features: Organische en natuurlijke ingrediënten. Vrij van: Parabenen, Parfum, Alcohol, Chemicaliën, Sulfaten en Siliconen.

Vita Liberata Phenomenal 2-3 week Tan Mousse Dark, € 46,39; Bestel je hier.

Beste bruin zonder zon voor je benen bij Spraytanme

Zelfbruiners geven je een bruine kleur die niet van een echte zomerse teint is te onderscheiden. Zelfbruiners zijn dan ook een goede keuze voor iedereen die een gezonde bruine kleur willen zonder schadelijke gevolgen. Wij bieden een grote collectie self tan van de beste merken zelfbruiners. Bestel je voor 20.00u dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *