Beste Zelfbruiner voor Mannen

on
Beste zelfbruiner voor mannen

Top 5 Beste Zelfbruiner voor Mannen

Is je huid aan een kleurtje toe? Geen paniek! Bestel je voor 20.30u dan heb je binnen één werkdag de perfecte glow om jaloers op te zijn! Wij hebben een uitgebreid assortiment zelfbruiner voor mannen. 

Ja, ook voor mannen is de Zelfbruiner een uitkomst. Sinds de ontwikkeling van de zelfbruiners tot een uitstekende kwaliteit met een professioneel natuurlijke uitstraling.

Er zijn wel honderden bruin zonder zon producten, en claimen allemaal de beste te zijn. Maar hoe zit dat dan met een spray tan voor mannen. Kies bij ons de beste zelfbruiner voor mannen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan spray’s, mousse, olie en zelfbruiner lotion. Zo geniet je van de beste bruin zonder zon.

Om de Beste zelfbruiner voor mannen te vinden hebben we voor jouw een Top 5 samengesteld.

Whitetobrown zelfbruiner water spray

Top 5 omdat: Je hoeft de Whitetobrown tanning spray niet lang te gebruiken voor een ultieme egaal en natuurlijke tan. Na slechts één keer gebruiken zie je al een indrukwekkend verschil. Voor iedere huidtype die een prachtige goudbruine teint verlangt.

Bonus features: Zonnebloempittenolie en cacaoboter extracten hydrateren de huid en zorgen voor een gelijkmatige vervaging van de teint. Ontwikkeld binnen 2-4 uur en geeft niet af! Met GRATIS tanning mitt en blender.

VITA LIBERATA TINTED MOUSSE DARK

Top 5 omdat: De zeer luxe Vita Liberata voor mannen en vrouwen werkt snel en eenvoudig. Zelf aanbrengen met als resultaat een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en voor een avondje uit.

Bonus features: Bevat alleen ingredienten die nodig zijn voor een perfecte diepe bruine uitstraling. Uitstekend geschikt voor de gevoelige huid.

St Moriz self tan mousse medium XL

Top 5 omdat: Deze zelfbruiner geeft je direct een betoverende tan. Smeert gemakkelijk uit, vlekt niet en laat geen oranje gloed achter. De kleur vervaagd op een mooie manier.

Bonus features: Gemakkelijk en streeploos aan te brengen met een tanning mitt. De toegevoegde ‘kleurengids’ in de St Moriz self tan voor een vlekkeloos tan.

BONDI SANDS 1 Hour express tanning foam

Top 5 omdat: Een zelfbruiner mousse met een onweerstaanbare tropische scent. Met deze mousse bouw je snel een mooie bruine en natuurlijke teint op. Verbergt oneffenheden en legt het accent op je curves.

Bonus features: De innovatieve 1 hour express formule zorgt voor een langdurige natuurlijk ogende teint die je huid hydrateert bij elke applicatie.

Minetan Dark Ash zelfbruiner mousse

Top 5 omdat: Niet alleen maar een geweldig zelfbruiner, Minetan Dark Ash Mousse bied je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huid super-zacht aanvoelen. Een luchtige mousse die gemakkelijk uitsmeert. De zelfbruiner geeft een koele, intense super donkere tan.

Bonus features: Met de innovatieve 1 (HT) formule ontwikkel al binnen één uur een natuurlijke, intense en super donkere teint. Bevat natuurlijke versterkende ingrediënten die helpen het uiterlijk van de huid verbeteren en oneffenheden verbergen.

Op zoek naar de beste zelfbruiner voor mannen? Stop je zoektocht. Je kunt het hele jaar door die zonnige gloed krijgen met slechts één product! 5 producten staan op deze lijst en ze zorgen er gegarandeerd voor dat je er zomerklaar uitziet, ongeacht de tijd van het jaar. Chat nu als je hulp nodig hebt om uit te zoeken welk product voor jou geschikt is.

Benieuwd naar de hele collectie Zelfbruiners? of bekijk onze gehele assortiment tanning voor je gezicht.
Bij Spraytanme vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte tanning sessie, bekijk ook onze zelfbruiner accessoires.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me voorbereiden?

De dag voor je tanning sessie scrub je je huid voor een langdurig bruiningsresultaat. Scheren en harsen kan tot 8 uren van tevoren. (zo heeft je huid de tijd om te herstellen). Breng na het reinigen een verzorgende crème aan, besteed extra aandacht aan de drogere huid zoals je ellebogen en enkels. Vervolgens kun je je tanning aanbrengen.

Hoe lang blijft de bruine teint zitten?

Hoe lang de bruine kleur blijft verschilt per persoon. Iedere huid is anders. Gemiddeld behoud je je bruine kleur 3 tot 9 dagen. Afhankelijk van het product en je huidverzorgingsroutine. Je huid tevoren scrubben en hydrateren zal ervoor zorgen dat je langer plezier hebt van je kleur.

Hoe voorkom is vlekken en strepen?

Een droge huid neemt meer zelfbruiner op waardoor vlekken kunnen ontstaan. Zorg dus voor een schone en gehydrateerde huid. We adviseren gebruik te maken van een tanning handschoen en/of brush om je tanning mooi egaal te blenden.

Hoe vaak moet ik de zelfbruiner aanbrengen?

Je kunt de zelfbruiner zo vaak je wilt aanbrengen. Dagelijks, iedere week of alleen op speciale gelegenheden. Dit is afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren.

Geeft de tanning af?

We hebben zelfbruiners die kleurloos zijn een niet afgeven. Andere zelfbruiners bevatten een zogenaamde kleurengids, waarmee je kunt zien waar je bent geweest en waar je nog moet smeren. De eerste keer dat je je huid gaat reinigen na het aanbrengen zal de overtollige zelfbruiner verdwijnen en zal je kleurtje niet meer afgeven.

Wat is de beste zelfbruiner voor je gezicht?

Wij hebben een top 5 gemaakt van de beste zelfbruiners voor je gezicht. Geschikt voor mannen en vrouwen. Check hier onze lijst best geteste zelfbruiner gezicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.