Geplaatst op Geef een reactie

Beste Zelfbruiner voor Mannen

Top 5 Beste Zelfbruiner voor Mannen

Is je huid aan een kleurtje toe? Geen paniek! Bestel je voor 20.00u dan heb je binnen één werkdag de perfecte glow om jaloers op te zijn! Wij hebben een uitgebreid assortiment zelfbruiner voor mannen. 

Ja, ook voor mannen is de Zelfbruiner een uitkomst. Sinds de ontwikkeling van de zelfbruiners tot een uitstekende kwaliteit met een professioneel natuurlijke uitstraling.

Er zijn wel honderden bruin zonder zon producten, en claimen allemaal de beste te zijn. Maar hoe zit dat dan met een spray tan voor mannen. Kies bij ons de beste zelfbruiner voor mannen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan spray’s, mousse, olie en zelfbruiner lotion. Zo geniet je van de beste bruin zonder zon.

Om de Beste zelfbruiner voor mannen te vinden hebben we voor jouw een Top 5 samengesteld.

BONDI SANDS MEN Everyday gradual tanning foam

Top 5 omdat: Een zelfbruiner mousse met een onweerstaanbare mannelijke geur. Met deze mousse bouw je een mooie bruine en natuurlijke teint op. Verbergt oneffenheden en legt het accent op je curves.

Bonus features: De innovatieve dual action gradual tanning formule zorgt voor een langdurige natuurlijk ogende teint die je huid hydrateerd bij elke applicatie.

Marc Inbane natural tanning spray

Top 5 omdat: De zeer luxe Marc Inbane Natural Tanning Spray voor mannen en vrouwen werkt snel en eenvoudig. Zelf aanbrengen met als resultaat een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en voor een avondje uit.

Bonus features: Droogt en ontwikkelt snel. 360 graden mondstuk zodat je de fles ook op z’n kop kunt gebruiken en zo de moeilijkere plekjes, gemakkelijk kunt bereiken.

St Tropez express bronzing mousse

 

Top 5 omdat: Deze zelfbruiner geeft je controle over je kleur. Een snelwerkende getinte mousse met 3 teinten in 1 flesje. Hoe langer je de tan laat ontwikkelen hoe intenser de kleur!

Bonus features: Award winnende 3-1 express Technologie. Kies zelf je lichte, medium of diepe bronzen tan. Bouwt gemakkelijk op naar de gewenste teint.

Whitetobrown zelfbruiner water spray

Top 5 omdat: Je hoeft de Whitetobrown tanning spray niet lang te gebruiken voor een ultieme egaal en natuurlijke tan. Na slechts één keer gebruiken zie je al een indrukwekkend verschil. Voor iedere huidtype die een prachtige goudbruine teint verlangt.

Bonus features: Zonnebloempittenolie en cacaoboter extracten hydrateren de huid en zorgen voor een gelijkmatige vervaging van de teint. Ontwikkeld binnen 2-4 uur en geeft niet af! Met GRATIS glove

Minetan Dark Ash zelfbruiner mousse

Top 5 omdat: Niet alleen maar een geweldig zelfbruiner, Minetan Dark Ash Mousse bied je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huid super-zacht aanvoelen. Een luchtige mousse die gemakkelijk uitsmeert. De zelfbruiner geeft een koele, intense super donkere tan.

Bonus features: Met de innovatieve 1 (HT) formule ontwikkel al binnen één uur een natuurlijke, intense en super donkere teint. Bevat natuurlijke versterkende ingrediënten die helpen het uiterlijk van de huid verbeteren en oneffenheden verbergen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *