Geplaatst op Geef een reactie

Beste Zelfbruiner voor Mannen

Top 5 Beste Zelfbruiner voor Mannen

Het is weer tijd voor een heerlijke bruine teint zonder schadelijke gevolgen van de zon of zonnebank. Met de donkere, koude dagen heeft je huid het zwaar. Een teintje op je bleke huid doet dan wonderen.

Een veilige, gemakkelijke en snelle bruine teint met een frisse, sexy look.

Ja, ook voor mannen is de Zelfbruiner een uitkomst. Sinds de ontwikkeling van de zelfbruiners tot een uitstekende kwaliteit met een professioneel Natuurlijke Uitstraling.

Er zijn wel honderden bruin zonder zon producten, en claimen allemaal de beste te zijn. Maar hoe zit dat dan met een spray tan voor mannen.

Om de Beste zelfbruiner voor mannen te vinden hebben we voor jouw een Top 5 samengesteld.

Bondi-Sands-1-hour-express Zelfbruiner voor mannen

BONDI SANDS MEN Everyday gradual tanning foam

Top 5 omdat: Een zelfbruiner mousse met een heerlijke mannelijke geur. Met deze mousse bouw je een mooie bruine en natuurlijke teint op. Verbergt oneffenheden en legt het accent op je curves.

Bonus features: De innovatieve dual action gradual tanning formule zorgt voor een langdurige natuurlijk ogende teint die je huid hydrateerd bij elke applicatie.

Bondi Sands Mens foam, € 19,95; Bestel je hier

marc-inbane-natural-tanning-spray-zelfbruiner-tan-nl

Marc Inbane

Top 5 omdat: De zeer luxe Marc Inbane Natural Tanning Spray voor mannen en vrouwen werkt snel en eenvoudig. Zelf aanbrengen met als resultaat een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en voor een avondje uit.

Bonus features: Droogt en ontwikkelt snel. 360 graden mondstuk zodat je de fles ook op z’n kop kunt gebruiken en zo de moeilijkere plekjes, gemakkelijk kunt bereiken.

Marc Inbane Natural Tanning Spray, € 39,95; Bestel je hier.

Vita-Liberata-Phenomenal-2-3-week-Tan-Mousse-Medium

Vita Liberata Phenomenal 2-3 week Tan Mousse Medium

Top 5 omdat: Deze mousse geeft direct een Luxe zongebruinde Teint. Met Organisch en Natuurlijke ingrediënten ( Aloe Vera, Ginkgo Biloba en Framboos).

Bonus features: Speciaal pHenO2-technologie voor een langdurige (2-3 weken), natuurlijk ogende bruine teint!

Vita Liberata Phenomenal Medium, € 46,39; Bestel je hier

Bondy-sands-self-tanning-foam-dark bruin zonder zon mannen

Bondi Sands Dark Mousse

Top 5 omdat: Niet alleen maar een geweldig zelfbruiner, Bondi Sands Mousse bied je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huid super-zacht aanvoelen. Een luchtige mousse die gemakkelijk uitsmeert. De zelfbruiner geeft een mooie, warme zonovergoten gloed.

Bonus features: Blijft tot wel 7 dagen zitten. Geeft geen strepen of vlekken of het het bekende worteleffect. Verrijkt met Aloë vera en een geur van kokos voor een zachte, gladde huid.

Bondi Sands Dark Tanning Mousse. € 22,95; Bestel je hier.

St Moriz Professional 1 Hour tan Koop je bij Spraytanme

ST MORIZ Professional 1 Hour Tan

Top 5 omdat: Ideaal voor elke man die een snelle bruine teint wil. Met de St Moriz 1 Hour Tan bied je de volledige controle en kies je zelf je kleurdiepte.

Bonus features: Laat de St Moriz 1 Hour tan, 60 minuten ontwikkelen voor een subtiele teint. Voor een zongebruind (medium) teint laat je de zelfbruiner 2 uren intrekken en kies je voor een diepere donkere vakantiekleur (dark) laat dan de zelfbruiner 3 uren zitten.

St Moriz professional 1 hour tan, € 7,75; Bestel je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *