Hoe breng ik zelfbruiner aan op handen en voeten

on
hoe bruin ik mijn handen en voeten spraytanme

Hoe breng ik zelfbruiner aan op handen en voeten

We krijgen vaak de vraag hoe je nu je handen en voeten moet gaan tannen. De handen en voeten vereisen wat extra aandacht en kunnen je ‘natuurlijke bruine teint’ dan ook maken of breken.

Met deze uitleg kan ook jij dat prachtige, natuurlijke resultaat behalen.

Wanneer je je handen en voeten gaat bruinen moet je gaan bedenken hoe de zon deze delen van je lichaam bruint. De zon zal alleen de bovenkant van je voeten en handen bruinen en de binnenkant en zijkanten onbenut laten.

Je brengt je zelfbruiner op handen en voeten aan met die gedachte en bruint je handen en voeten tot halverwege de zijkant. Veeg eventuele bruine lijnen weg met een tanning-mitt of doek.
Denk erom dat je uit de buurt van je nagels en nagelbed blijft. Je kunt ze eventueel vooraf insmeren met crème of vaseline om te voorkomen dat ze verkleuren.
Vermeng de zelfbruiner op je ledematen met je pols en enkel, voor een gelijkmatig effect.
Gebruik de tannig-mitt om de overtollige zelfbruiner tussen de vingers, knokkels en tenen te vegen.

Tip: zorg voordat je begint met een zelfbruiner voor een gehydrateerde huid en smeer je handen en voeten in met een olievrije crème. Geef met name de gebieden tussen je tenen, vingers en je knokkels en hielen extra aandacht. Dit zorgt ervoor dat de zelfbruiner mooi egaal intrekt.

Delen :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.