Tip voor melkflessen en witte benen

on
bruine benen en melkflessen

Heb jij ook last van witte benen. En verbranden jouw melkflessen snel in de zon?

Bijna het hele jaar zijn mijn benen bedekt onder een laagje kleding. Dan maakt het me meestal niet zoveel uit dat ik melkflessen heb en storen mijn witte benen mij niet.

Maar.

Er zijn tijden dat ik toch wel verlang naar een kleurtje. Een gezonde gloed op mijn benen. Zongebruinde armen.

Ik heb een lichte huid en word niet zomaar bruin. Laat me een maand naar de bahama’s gaan en dan nog heb ik maar een lichte teint (waarschijnlijk met een rode gloed).

Laten we maar bedenken dat hoe witter je melkflessen zijn, hoe meer je verlangt naar een goede zelfbruiner voor je witte benen. Maar die is niet gemakkelijk te vinden. Zeker wanneer je op zoek bent naar een subtiele teint die niet gelijk overheerst, oranje uitslaat of vlekkerig is.

Ik heb mijn favoriete Top 5 beste zelfbruiners voor melkflessen en witte benen voor jou gemaakt.

marc inbane tanning mousse

Tanning mousse van Marc Inbane

Top 5 omdat: Creëert direct een energieke uitstraling en geeft je benen een sexy bruine tan. De mousse smelt mooi samen met je natuurlijke huidskleur voor een natuurlijk resultaat. Bovenal bevat de tanning mousse volop voedende ingrediënten voor een zachte huid en intense bruining.

Bonus features: De tanning mousse bevat SLMW-hyaluronzuur en dringt als enige tanning mousse door tot de diepere huidlagen. Daarnaast biedt de 4-voudige tanning technologie een diepe bruining en ultieme hydratatie van de huid voor een langdurig resultaat. Tot wel 9 dagen egaal bruin!

Marc Inbane tanning mousse, € 39,95; Bestel je hier.

Loving-Tan-2HR-express-self-tanning-mousse-Medium

Loving Tan

Top 5 omdat: De Loving Tan 2 Hr. Express Medium, gemaakt door Tan liefhebber voor Tan liefhebbers! Voor Sexy benen heeft Loving tan een uitgebreide collectie tanning mousse. De Loving tan 2hr ontwikkelt tot een prachtige, medium olijfkleurige bruine teint. De mousse bevat alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Geschikt voor de lichte tot gemiddelde huidskleur.

Bonus features: Droogt snel en geeft een natuurlijke bruine olijfkleurige teint in slechts 2 uur!

Loving Tan 2 Hr. Express Medium, € 49,95; Bestel je hier.

Vita-Liberata-Phenomenal-2-3-week-Tan-Mousse-Medium

Top 5 omdat: De Vita Liberata Phenomenal 2-3 week Tan is een zelfbruinende mousse welke uniek in zijn soort is. Met de pHenO2-technologie zorgt de Vita Liberate tanning mousse voor een langdurige (2-3 weken), natuurlijk ogende diepbruine teint!

Bonus features: Organische en natuurlijke ingrediënten. Vrij van: Parabenen, Parfum, Alcohol, Chemicaliën, Sulfaten en Siliconen.

Vita Liberata Phenomenal 2-3 week Tan Mousse Medium, € 46,39; Bestel je hier.

minetan-caramel-self tan foam

Minetan Caramel

Top 5 omdat: Top 5 omdat: De Minetan Caramel is een zelfbruinende mousse welke uniek in zijn soort is. Met de versterkende multi-vitamines en egaliserende formule zorgt de tanning mousse voor een streepvrij en natuurlijk ogende goudbruine teint!

Bonus features: De formule bevat fast tanning actives met Quad Bronzing technologie om het bruiningsproces te versnellen, gecombineerd met krachtige anti oxidanten. Een unieke mousse voor een streepvrije goudbruine tan.

Minetan Caramel, € 34,95; Bestel je hier.

Bondi-sands-self-tanning-foam-light_medium

Bondi Sands Light/Medium Mousse

Top 5 omdat: Niet alleen maar een geweldig zelfbruiner, Bondi Sands Mousse bied je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huid super-zacht aanvoelen. Een luchtige mousse die gemakkelijk uitsmeert. De zelfbruiner geeft een mooie, warme zonovergoten gloed.

Bonus features: Blijft tot wel 7 dagen zitten. Verrijkt met Aloë vera en een geur van kokos voor een zachte, gladde huid. Breng een half uur na het aanbrengen nog een laagje aan om je teint een diepere bruine Australische teint te geven.

Bondi Sands Light/Medium Tanning Mousse. € 21,19; Bestel je hier.

Meer over onze zelfbruiner merken

Marc inbane tanning
Bondi Sands self tan
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.