Geplaatst op Geef een reactie

Tip voor melkflessen en witte benen

bruine benen en melkflessen

Heb jij ook last van witte benen. En verbranden jouw melkflessen snel in de zon?

Bijna het hele jaar zijn mijn benen bedekt onder een laagje kleding. Dan maakt het me meestal niet zoveel uit dat ik melkflessen heb en storen mijn witte benen mij niet.

Maar.

Er zijn tijden dat ik toch wel verlang naar een kleurtje. Een gezonde gloed op mijn benen. Zongebruinde armen.

Ik heb een lichte huid en word niet zomaar bruin. Laat me een maand naar de bahama’s gaan en dan nog heb ik maar een lichte teint (waarschijnlijk met een rode gloed).

Laten we maar bedenken dat hoe witter je melkflessen zijn, hoe meer je verlangt naar een goede zelfbruiner voor je witte benen. Maar die is niet gemakkelijk te vinden. Zeker wanneer je op zoek bent naar een subtiele teint die niet gelijk overheerst, oranje uitslaat of vlekkerig is.

Ik heb mijn favoriete Top 5 beste zelfbruiners voor melkflessen en witte benen voor jou gemaakt.

marc inbane perle de soleil buiningsdruppels

Perle de Soleil van Marc Inbane

Top 5 omdat: Een mooie teint en gelijk ook bescherming tegen de zon. Deze vind je in de Award-winnende bruiningsdruppels, de Perle de Soleil van Marc Inbane. De druppels kun je mengen met je eigen zonnebrandcrème. Maar ook met je favoriete dagcrème of bodylotion tijdens je dagelijkse huidverzorgingsritueel.

Bonus features: De zelfbruiningsdruppels kun je gebruiken waar en wanneer je wilt. Daarnaast kun je nog kiezen voor de kleur, afhankelijk van het resultaat kun je kiezen voor 1 of 2 druppels voor een gezonde gloed en 3 of 4 druppels om je teint te versterken.

Marc Inbane Perle de Soleil, € 34,95; Bestel je hier.

Loving-Tan-2HR-express-self-tanning-mousse-Medium

Loving Tan

Top 5 omdat: De Loving Tan 2 Hr. Express Medium, gemaakt door Tan liefhebber voor Tan liefhebbers! Voor Sexy benen heeft Loving tan een uitgebreide collectie tanning mousse. De Loving tan 2hr ontwikkelt tot een prachtige, medium olijfkleurige bruine teint. De mousse bevat alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Geschikt voor de lichte tot gemiddelde huidskleur.

Bonus features: Droogt snel en geeft een natuurlijke bruine olijfkleurige teint in slechts 2 uur!

Loving Tan 2 Hr. Express Medium, € 49,95; Bestel je hier.

Vita-Liberata-Phenomenal-2-3-week-Tan-Mousse-Medium

Top 5 omdat: De Vita Liberata Phenomenal 2-3 week Tan is een zelfbruinende mousse welke uniek in zijn soort is. Met de pHenO2-technologie zorgt de Vita Liberate tanning mousse voor een langdurige (2-3 weken), natuurlijk ogende diepbruine teint!

Bonus features: Organische en natuurlijke ingrediënten. Vrij van: Parabenen, Parfum, Alcohol, Chemicaliën, Sulfaten en Siliconen.

Vita Liberata Phenomenal 2-3 week Tan Mousse Medium, € 46,39; Bestel je hier.

marc-inbane-natural-tanning-spray-zelfbruiner-tan-nl

Marc Inbane

Top 5 omdat: De zeer luxe Marc Inbane Natural Tanning Spray voor mannen en vrouwen werkt snel en eenvoudig. Zelf aanbrengen met als resultaat een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en voor een avondje uit.

Bonus features: Droogt en ontwikkelt snel. 360 graden mondstuk zodat je de fles ook op z’n kop kunt gebruiken en zo de moeilijkere plekjes, gemakkelijk kunt bereiken.

Marc Inbane Natural Tanning Spray, € 39,95; Bestel je hier.

Bondi-sands-self-tanning-foam-light_medium

Bondi Sands Light/Medium Mousse

Top 5 omdat: Niet alleen maar een geweldig zelfbruiner, Bondi Sands Mousse bied je huid ook nog een geweldige hydratatie en laat je huid super-zacht aanvoelen. Een luchtige mousse die gemakkelijk uitsmeert. De zelfbruiner geeft een mooie, warme zonovergoten gloed.

Bonus features: Blijft tot wel 7 dagen zitten. Verrijkt met Aloë vera en een geur van kokos voor een zachte, gladde huid. Breng een half uur na het aanbrengen nog een laagje aan om je teint een diepere bruine Australische teint te geven.

Bondi Sands Light/Medium Tanning Mousse. € 21,19; Bestel je hier.

Meer over onze zelfbruiner merken

Marc inbane tanning
Bondi Sands self tan
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *