7 gemakkelijke Oplossingen voor Zelfbruiner Schoonheidsfoutjes

on
vrouwen in witte bikini op strand spraytanme

Zoek je tips om je zelfbruiner schoonheidsfoutjes op te lossen? Zelfbruiners blijven bijna nooit langer dan een week zitten. Dit ligt eigenlijk aan jouw huid, hoe sneller je huidcellen vernieuwen des te sneller de bruine kleur zal verdwijnen. Het is dan ook het gemakkelijkst om de kleur op de natuurlijke manier te laten vervagen. Maar soms kan een zelfbruiner als een nachtmerrie overkomen – je was iets te enthousiast en je zelfbruiner is te donker uitgekomen of het resultaat vertoont strepen. Je wilt zo snel mogelijk je zelfbruiner verwijderen. (Je weet dat je je huid beter had moeten scrubben :)). Hoe dan ook, wat de reden ook is, je bent niet tevreden en wilt de zelfbruiner zo snel mogelijk verwijderen. Om strepen en vlekken te voor komen moet je je zelfbruiner net zo voorzichtig verwijderen zoals je deze hebt aangebracht. Dus voordat je rigoureuze acties gaat ondernemen en met een stuk zeep aan de gang gaat, lees de onderstaande veilige en effectieve tips.

Zelfbruiner schoonheidsfoutjes oplossen

1 Citroen  

Door de zure eigenschappen van citroensap is het ideaal om zelfbruiner schoonheidsfoutjes te verwijderen. Snijd een citroen doormidden en gebruik dit voor gedeelten van de huid als de ellebogen, enkels, handpalmen. Een partje citroen is ook ideaal voor de teveel aan zelbruiner tussen je vingers te verwijderen.
Wanneer je je gehele lichaam wilt ontdoen van je zelfbruiner, mix dan citroensap met suiker om je eigen scrub te maken, Smeer je helemaal in en spoel je vervolgens af met warm water.

2 Baking soda (zuiveringszout)

Baking soda is het ultieme huismiddeltje voor vele schoonmaakklusjes, zo ook het verwijderen van een zelfbruiner. Mix de baking soda met water en laat het 20-30 minuten op de huid intrekken voor je het eraf scrubt. Deze oplossing heeft naast het verwijderen van de zelfbruiner ook een ontspannende werking op de huid en werkt verlichtend voor huiduitslag.

3 Baby olie  

Baby olie is ook een uitstekende manier om zelfbruiner schoonheidsfoutjes te verwijderen. Het is een goedkope, effectieve manier. Een beetje water mengen met de olie en je huid insmeren en scrubben. Voor de moeilijkere plekken kun je ook baby doekjes gebruiken. Het is niet alleen een effectieve manier, het maakt je huid ook zacht en glad!

4 Bad  

Vul een bad met water en badolie en laat je huid weken – de olie zal de tan doen vervagen. Gebruik een scrub mitt om het proces bij te zetten.

5 Ga zwemmen  

Zwemmen in een bad met chloor zal de tan afbreken. Neem na het zwemmen een douche en scrub je huid met een scrub handschoen in circulerende bewegingen. Stoomcabines en sauna’s zullen de kleur ook doen vervagen. Ontspan 20-30 minuten in een stoomcabine of sauna en wrijf je huid dan af met een natte handdoek. Dit zal de dode huidcellen verwijderen en de tan doen vervagen.

6 Scheerschuim  

Wanneer je tan iets te donker is uitgekomen en je wilt de kleur iets minder heftig, probeer dan scheerschuim onder de douche. Dit kan je zelfbruiner schoonheidsfoutjes iets in intensiteit doen afnemen en iets vervagen. Perfect wanneer je toch nog moest scheren.

Zelfbruiner verwijderen met een mousse

Je kunt natuurlijk ook een Self Tan Eraser aanschaffen om je zelfbruiner te verwijderen. Deze mousse is perfect voor het verwijderen van tanning foutjes en is daarnaast de meest snelle en zachte manier om je oude zelfbruiner te verwijderen van je huid. Bovendien is het een perfecte primer als voorbereiding op je volgende tanning sessie.

De mousse om je zelfbruiner te verwijderen is een soort make-up remover maar dan voor je zelfbruiner.

Dus wanneer jouw tan een complete ramp is geworden of je moet een paar kleine zelfbruiner schoonheidsfoutjes oplossen. Hebben we genoeg methoden om dit snel en effectief aan te pakken. En wees gerust, wanneer je tan te donker is uitgevallen. De meeste zelfbruiner producten blijven maar een week zitten. Dus het vervagingsproces begint bijna gelijk. Het is dan het best om één of twee dagen te wachten voordat je gaat scrubben.

Vergeet niet om je huid te scrubben voor je een zelfbruiner gebruikt en tussen twee sessies in. Je zelfbruiner komt beter tot zijn recht op een schone en frisse huid. Bekijk onze collectie tanning accessoires voor het beste resultaat.

Dus, wanneer je nog twijfels had om een zelfbruiner uit te proberen, je hoeft je geen zorgen te maken. Eventuele schoonheidsfoutjes kunnen gemakkelijk opgelost worden!

Benieuwd naar onze hele collectie zelfbruiners? Of wil je meer weten over de beste voorbereiding op je tanning sessie. Bij Spraytanme vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige tanning ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.